Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Eesti Parima Toiduaine konkursi žürii asub täna võitjat valima (2018-04-11 09:24:17)


Täna toimub Eesti Parima Toiduaine konkursil hindamine, kus valitakse välja parimad tooted kuldmärkidele kandideerivate toiduainete seast ning üks toode, mis pälvib 25. aprillil tiitli Eesti Parim Toiduaine 2018.

Toiduliidu juhi Sirje Potisepa sõnul koguneb täna ka konkursi erižürii, kes asub hindama Eesti Vabariigi 100. sünnipäeva puhul turule jõudnud eritooteid.

"Parima juubeliaasta eritoote väljaselgitamiseks kokku kutsutudžürii koosneb inimestest, kellest igaüks aitab oma tööga luua ja hoida seda, mille üle eestimaalased täna ja tulevikus uhkust tunnevad - olgu selleks meie keel, ajalugu, kultuur või teadus," sõnas Sirje Potisepp.

Erižüriisse kuuluvad "meie aja Aavikuks" nimetatud kalamburist Keiti Vilms, ajaloolane David Vsevjov, mulluse tantsupeo "Mina jään" pealavastaja Margus Toomla, seto kultuuripärandi edendaja Annela Laaneots ning teaduse populariseerija, Tartu Ülikooli arstiteaduskonna meditsiinilise biokeemia professor ja meditsiinidoktor Mihkel Zilmer, kes on ühtlasi ka konkursi hindamiskomisjoni esimees.

Tänasel hindamispäeval maitseb žürii ühtekokku 46 toodet - lisaks parima juubeliaasta eritoote tiitlile kandideerivatele toodetele ka tooteid, mille seast selguvad parim mittealkohoolne jook, parim alkohoolne jook ja parim toit tervisele. Samuti asutakse hindama tooteid, mis on juba pälvinud oma kategooria hõbemärgi - nende toodete seast parim kuulutatakse tänavuse konkursi võitjaks.

Eesti Parima Toiduaine konkursi kuldmärkide võitjad tehakse teatavaks 25. aprillil toimuval Toiduainetööstuse aastakonverentsil.

Allikas: Turundus


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.