Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2018-04-06 21:59:13)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis kuus inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada kaheksa inimest.
Tabati üheksa alkoholijoobes sõidukijuhti. Registreeriti 300 väärtegu.

Piiril väljastati seitse sisenemiskeeldu.

PÕHJA PREFEKTUUR


Tallinn

Kehaline väärkohtlemine
5. aprillil teatati, et Mustamäel E. Vilde teel asuvas korteris lõi alkoholijoobes mees oma elukaaslast, 22-aastast naist.


LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Vargus

Politseile laekus teade, et Jõgeva vallas Teilma külas on sisse murtud suvekodusse ning ära viidud erinevaid tööriistu ja vanametalli. Esialgne kahju ulatub 10 000 euroni.

Tartumaa

Omastamine

5. aprillil avastati, et Tartus Teguri tänava ettevõtte ruumidest on varastatud erinevaid puhastusseadmeid. Kahju on 3500 eurot.

Võrumaa

Avaliku korra raske rikkumine

5. aprillil kella 14.30 ajal laekus häirekeskusele ärev teade, et Võru linnas sisenes Pika tänava kauplusesse keskealine joobes ja räuskav mees, kes teenindajapoolse korrale kutsumise peale väitis, et tal on pomm. Seepeale lahkunud mees kauplusest ning võttis suuna Olerexi tankla poole. Loetud minutitega meheni jõudnud politseinikud pidasid mehe kinni. Kontrollimisel mehe juurest ühtegi ohtlikku eset ei leitud. Raskes joobes 56-aastane mees viidi menetlustoiminguteks jaoskonda. Juhtunu üksikasju selgitatakse kriminaalmenetluses.

Juhtumid piiril

5.aprillil kontrollisid piirivalvurid Koidula piiripunktis Venemaa numbrimärgiga sõiduautot Hyundai, kust avastasid kiirusmõõteseadme, mille omamine ja kasutamine on Eestis keelatud. Autoroolis olnud 42-aastast Eesti kodanikku teavitati riigis kehtivast keelust, tal lasti seade eemaldada ning lubati edasi sõita.

5. aprilli õhtul tõkestati Koidula piiripunktis riiki sisenemine Venemaa numbrimärgiga Volvo veokil, millel avastati ohtlik viga. Mõranenud pidurikettaga masin koos juhiga saadeti vea likvideerimiseks tagasi Venemaa Föderatsiooni.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaal olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

5. aprillil teatati, et Narvas A. Puškini tänaval asuvas korteris 63-aastast naist tema elukaaslane. Politsei pidas 59-aastase mehe kahtlustatavana kinni.

5. aprillil teatati, et Narvas Tallinna maanteel asuva korterelamu juures lükkas tundmatu mees 64-aastast naist, mille tagajärjel naine kukkus ja sai viga.

Vargused

5. aprillil teatati, et Jõhvis tungiti sisse Rahu põigul asuvasse majja ja varastati televiisorid LG ja Samsung ning sülearvuti Asus. Kahju on 750 eurot.

5. aprillil teatati, et Narvas Hariduse tänaval asuval spordistaadionil varastati jopetaskust mobiiltelefon Samsung Galaxy. Kahju on 210 euro.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine

5. aprillil lõi 60-aastane mees Lääneranna vallas Kirbla külas asuva kaupluse juures 56-aastast meest, kes sai viga.

Vargus

Ajavahemikul 4. - 5. aprill on Papsaare külas kinnisesse eraparklasse sisse murtud ja varastatud veokitest kütust ligikaudu 550 liitrit. Vargusega tekitatud kahju on 715 eurot.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab vajadusel lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

Allikas:  Politsei- ja Piirivalveameti pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.