Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Võistluse Looduse Aasta Foto 2018 tööde esitamise tähtaeg on kolmapäev, 4. aprill kell 18 (2018-04-03 07:49:53)

Läheneb võistluse Looduse Aasta Foto 2018 tööde esitamise tähtaeg.

Oleme saanud tagasisidet, et kommunikatsioon pole veel olnud piisavalt tugev ja osa fotograafe on tööde esitamise tähtajast liiga hilja teada saanud. Tähtaeg on olnud ka mõnevõrra lühem võrreldes eelmiste aastatega ning soovitakse veidi lisaaega tööde valimiseks ja saatmiseks.

Otsustasime seetõttu võistluse parima kvaliteedi huvides tähtaega pikendada. Uus tähtaeg on 4. aprill kell 18.

Kõigil fotograafidel, kes võistlusel osalevad ja on juba pildid ära saatnud, on võimalik ka oma esitatud pildivalikut täiendada.

Žürii alustab hindamistööd juba sel nädalavahetusel.

Tänavune fotovõistlus on pühendatud Eesti Vabariigi 100. sünnipäevale ja Eesti rahvusmaastikele. Eesti Looduskaitse Selts ja Looduse Omnibuss ootavad osalema kõiki fotohuvilisi üle Eesti. Võistlus toimub nagu ikka kolmes vanuserühmas ja kokku 15 kategoorias. Eraldi kategooria on nende hulgas ka liikuvad looduspildid, kuhu oodatakse kuni kaheminutilisi videoid.

Tantsivaid Hunte jagatakse igas kategoorias välja mais toimuval pidulikul lõpuüritusel, kus kuulutatakse välja Aasta Loodusfotograaf 2018 ja parim noor loodusfotograaf. Selleks ajaks saab valmis ka uus Loodusfoto Aastaraamat 2018.

Looduse Aasta Fotot korraldavad Looduse Omnibuss ja Eesti Looduskaitse Selts koostöös fotofirmadega Canon, Overall ja Fotoluks, samuti paljude sponsorite abiga, kes on ettevõtmist toetanud juba aastaid.

Looduse Aasta Foto 2018 kohta leiab lisainfot ning fotosid saab üles laadida aadressil laf.looduseomnibuss.ee kuni 4.aprillini 2018 kell 18.

Eelmise aasta võidufotod leiab siit: http://laf.looduseomnibuss.ee/?page_id=1390.

Allikas: Looduse Omnibussi teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.