Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi 14. nädala eelinfo (2018-04-02 08:46:49)

Esmaspäev, 2. aprill

Esmaspäeval, 2. aprillil kell 14.30 kirjutavad kuus Eesti tootjavastutusorganisatsiooni Keskkonnaministeeriumis alla ühisele lepingule, millega toetatakse taaskasutusportaali kuhuviia.ee edasiarendamist. Lisaks tutvustatakse äsja valminud infoportaali kuhuviia.ee mobiiliversiooni.


Teisipäev, 3. aprill

Teisipäevast reedeni, 3.-6. aprillil on Eestis Malta keskkonnaminister José Herrera. Visiidi peateemadeks on jäätmemajandus ja ressursitõhusus. Koos keskkonnaminister Siim Kiisleriga kohtutakse Eestis tegutsevate jäätmekäitluse ning ringmajandust edendavate ettevõtetega ja tutvustatakse Eestis toimivaid häid praktikaid. Eesmärk on leida mõlemapoolset huvi pakkuvad teemad tihedamaks koostööks tulevikus.



Kolmapäev, 4. aprill

Kolmapäeval kell 18 toimub Otepää looduskeskuses (Kolga tee 28) loodusõhtu "Väikekiskjad Eestis - Mati Kivistik". Võrumaa jahimeeste seltsi juht Mati Kivistik pajatab loodusõhtul, kuidas läheb meie väikekiskjatel ja millised olulised muutused on toimunud viimase paarikümne aasta jooksul. Üritusele on oodatud kõik huvilised!

Neljapäev, 5. aprill

5. aprill kell 18 toimub Eesti Loodusmuuseumis järjekordne Öökulli akadeemia, kus sel korral on külas Tartu ülikooli ökoloogia ja maateaduste instituudi doktorant Killu Timm ning vaatluse all küsimus, kas geenide vastu saab või ei saa.

Reede, 6. aprill

Reedel, 6. aprillil algusega kell 10 toimub Kultuurikatlas Tallinn Music Weeki konverents "Creative Impact", kus kliimamuutuste teemalist paneeli juhib ÜRO keskkonaassamblee president, keskkonnaminister Siim Kiisler koos ÜRO keskkonnaprogrammi Euroopa kontori direktori kohusetäitja Jan Dusíkuga.

Laupäev, 7. aprillil

Nädalavahetusel, 7. ja 8. aprillil algusega kell 11 toimuvad Eesti Loodusmuuseumis iganädalased perehommikud, kus sel korral uuritakse poolveeliste imetajate elu ehk vaadatakse, kes on need imetajad, kes saavad hakkama ka veekeskkonnas.


Allikas: Keskkonnaministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.