Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaeluministeeriumi 12. nädala eelinfo (2018-03-19 07:33:45)

Esmaspäev, 19. märts

· Maaeluminister Tarmo Tamm, põllumajandus- ja maaelupoliitika asekantsler Marko Gorban, kalanduspoliitika ja välissuhete asekantsler Olavi Petron ning eurokoordinatsiooni osakonna peaspetsialist Mihkel Kärg osalevad Brüsselis toimuval Euroopa Liidu põllumajandus- ja kalandusministrite nõukogu istungil. Põhiteemaks on EL ühise põllumajanduspoliitika (ÜPP) tulevikku käsitlevad EL Nõukogu eesistuja järeldused.

· Kell 11.30 osalevad taimetervise osakonna juhataja Sigmar Suu ja peaspetsialist Merjan Savila osalevad keskkonnakomisjoni istungil, kus arutatakse GMO-de keelustamise kollektiivse pöördumise edasist menetlemist.


Teisipäev, 20 .märts

· Kell 11 toimub Maaeluministeeriumi suures saalis põllumajanduse ja kalanduse arengukava 2030 kalapüügi ja vesiviljelustoodete töötlemise ja turustamise valdkondade töörühmade kohtumised.

Lisainfo arengukava väljatöötamise kohta: https://www.agri.ee/et/pollumajanduse-ja-kalanduse-valdkonna-arengukava-aastani-2030.

· Kell 14 osaleb maaeluminister Tarmo Tamm Maaeluministeeriumi kollases saalis toimuval kohtumisel Eesti Metsa- ja Puidutööstuse Liiduga.


Kolmapäev, 21. märts

· Kell 11 juhib toiduohutuse ning teaduse ja arenduse asekantsler Toomas Kevvai Sakus (Teaduse 6) toimuvat Eesti Taimekasvatuse Instituudi (ETKI) teadusnõukogu istungit.

· Kell 10 toimub Paides Maaeluministeeriumi ja Põllumajanduse Registrite ja Informatsiooni Ameti (PRIA) juhtkondade töökohtumine.

· Teadus- ja arendusosakonna juhataja Külli Kaare osaleb Põllumajandusteaduste alalise komitee (SCAR) istungil, kus üheks teemaks on järgmise perioodi teadusprogramm.


Neljapäev, 22. märts

· Maaeluminister Tarmo Tamm osaleb Vabariigi Valitsuse istungil ja kabinetinõupidamisel.

· Kell 9.30 toimub Maaeluministeeriumi suures saali põllumajanduse ja kalanduse arengukava 2030 ekspordi horisontaalse töögrupi kohtumine.


Reede, 23. märts

· Kell 10 osaleb Maaeluministeeriumi kantsler Illar Lemetti Põllumajandusameti (PMA) suures saalis Maaeluministeeriumi, Põllumajanduse Registrite ja Informatsiooni Ameti (PRIA) ja PMA terviklike kvaliteetsete juhtimissüsteemide arendamise projekti lõpuseminaril.

· Kell 10 teeb maaeluminister Tarmo Tamm ettekande Olustvere lossis toimuval XIII konverentsil "Põllumees kui tippjuht" ja annab üle autasu "Põllumajandussektori tippjuht 2018". Lisainfo: http://corpore.ee/event/konverents-pollumees-kui-tippjuht-2018/.


Allikas: Maaeluministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.