Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Eesti Maaülikooli täienduskoolitused: kevad 2018 (2018-03-15 07:21:08)


Eesti Maaülikooli avatud ülikool ootab Teid lahkesti teadmisi täiendama uutele ja juba tuttavamatele täienduskoolitustele.

2018 aasta kevadel on alustamas koolitused:

TOIDUALASE TEABE ESITAMINE SH SEOSES REKLAAMI JA TOODETE ESITLEMISEGA

6. aprillil 2018 toimuv koolitus annab ülevaade kohustusliku ja vabatahtliku toidualase teabe esitamise nõuetest toidu märgistamisel, reklaamis ja toodete esitlemisel ning selgitab näidetega eksitavat toidualast teavet.

Rohkem infot ja registreerumine:http://lingid.ee/toiduteave

EESTI TRADITSIOONILISED KÄÄRITATUD JOOGID

13. ja 27. aprillil 2018 toimuv praktiline koolitus annab esmased teadmised õlle, veini, siidri ja mõdu valmistamisest kodustes või väiketootmise tingimustes. Lähemalt käsitletakse fermentatsiooni olemust, erinevate toorainete omadusi, tehnoloogilisi protsesse ning jookide säilitamise ja serveerimise põhimõtetest.

Rohkem infot ja registreerumine: http://lingid.ee/traditsioonilisedjoogid

MESINDUS

25. aprillil 2018 toimuv koolitus annab hobimesinikele näpunäiteid, kuidas valida ja paljundada mesilasperet, kuidas rajada ja hooldada mesilat ning kuidas võtta mett.

Rohkem infot ja registreerumine: http://lingid.ee/mesindus

HÜGIEENINÕUDED JA PERSONALI HÜGIEEN ILU- JA ISIKUTEENINDUSES (Veebipõhine kursus)

7. mail 2018 on alustamas Eesti Maaülikooli esimene e-täiendõppekursus, mis on suunatud kõigile iluvaldkonna hügieeniteemadest huvitatutele sh juuksuritele, kosmeetikutele, jumestajatele, küünetehnikutele, tätoveerijatele, kehaaugustajatele, SPA-de ja hotellide töötajatele .... jt. Veebipõhine kursus annab osalejatele ülevaate isiku- ja iluteeninduse ettevõtetele ning nende personalile esitatavatest hügieeninõuetest, tutvustab klienditeenindaja halbadest hügieeniharjumustest ja ettevõtte puudulikust hügieenist tulenevaid ohtusid inimese tervisele ning selgitab enamlevinud nakkushaiguste leviku viise ja haigustekitajate tõrje meetodeid töökeskkonnas.

Rohkem infot ja registreerumine: http://lingid.ee/iluhygieen

Eesti Maaülikooli avatud ülikooli täiendusõppe koolituskalender täieneb pidevalt aadressil: http://avatudylikool.emu.ee/

Allikas: Eesti Maaülikooli avatud ülikool


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.