Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi 10. nädala eelinfo (2018-03-05 07:39:47)

Esmaspäev, 5. märts
  • Keskkonnaminister Siim Kiisler osaleb Brüsselis toimuval keskkonnanõukogu kohtumisel.


  • Esmaspäeval, 5. märtsil on Keskkonnainvesteeringute Keskuse (KIK) keskkonnaprogrammi taotlusvooru tähtaeg.


  • Algab registreerimine Eesti juubeliaasta tähistamiseks RMK poolt korraldatavale suurele ühismatkamisele, mis leiab aset 6.-25. augustini. Ühismatkal alustavad juhendatud matkagrupid liikumist RMK matkatee otspunktidest ning suunduvad matkapealinna Aegviitu. Matkadega saab liituda kas valitud etappideks või kogu matkaks.

Teisipäev, 6. märts

  • Teisipäeval on keskkonnaminister Siim Kiisler Brüsselis, kus toimub Läänemere keskkonnaministrite (HELCOM) kohtumine ja debatt. Läänemere keskkonnaministritel on plaanis vastu võtta ühisdeklaratsioon, milles pannakse paika Läänemere kaitse prioriteetsed tegevused järgnevateks aastateks. Lisaks arutatakse uute võimalike lahenduste üle, mis aitaksid Läänemere keskkonnaseisundit oluliselt parandada aastaks 2021.


Kolmapäev, 7. märts

  • Algusega kell 10 koguneb Keskkonnainvesteeringute Keskuse ressursisäästu konkursi Negavatt hindamiskomisjon, et valida välja 55 saabunud idee hulgast kuni 13 parimat, kes pääsevad järgmisesse vooru.


Reede, 9. märts

  • Reedest pühapäevani, 9.-11. märtsil toimub Keskkonnainvesteeringute Keskuse ressursisäästu konkursi Negavatt kodulehel rahvahääletus, mille tulemusena pääsevad veel kaks projekti koos hindamiskomisjoni poolt väljavalitutega järgmisesse vooru.


Laupäev, 10. märts

  • Laupäeval ja pühapäeval algusega kell 11 toimuvad Eesti Loodusmuuseumis nädalavahetuse perehommikud, kus sel korral on fookuses müüdid looduses. Vaatame, milliseid müüte looduse kohta levib ning kas nendel on ka tõepõhi all.


  • Algusega kell 16.00 toimub Lahemaa rahvuspargi kultuuripärandi vestlusring "Lahemaa ja maailm. Viinistu kunstimuuseum" Viinistu kunstimuuseumis, kus Jaan Manitski ja Teet Veispak räägivad õdusas salongimeeleolus Eesti kunstist ja inimestest, kultuuripärandist, piiridest ja rännakutest. Vestlusring toimub Lahemaaga seotud inimesi, paiku ja töid tutvustava kampaania "Lahemaa ja maailm. Paigad ja inimesed" raames.
    Korraldab Keskkonnaamet, toetab SA KIK.

Allikas: Keakkonnaministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.