Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2018-02-27 22:59:49)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 58 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 28 varavastast kuritegu, sealhulgas 20 vargust. Registreeriti kolm inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada kolm inimest. Tabati 14 alkoholijoobes ja üks narkojoobes sõidukijuhti. Registreeriti 214 väärtegu.

Registreeriti kaks Schengeni viisaeeskirja rikkumist ja piirilt väljastati üks sisenemiskeeld.

PÕHJA PREFEKTUUR

Harjumaa

Kehalised väärkohtlemised

26. veebruaril teatati, et Paldiski linnas Rae tänaval asuvas korteris lõi 43-aastane mees 40-aastast naist. Politseinikud pidasid mehe kinni.

26. veebruaril teatati, et Saue vallas Hüüru külas lõi 36-aastane mees oma vanaema, 88-aastast naist. Politseinikud pidasid mehe kinni.

LÕUNA PREFEKTUUR

Põlvamaa

Vargus

Politseile teatati, et Põlva vallas Aarna küla metskonna laoplatsilt on varastatud kuus tihumeetrit männipeenpalki ja sama palju paberipuitu. Vargusega tekitatud kahju 558 eurot.

Tartumaa

Vargus

26. veebruaril teatati politseile, et Luunja vallas Lohkva külas lõhuti ekskavaatorite kütusepaakide lukud ning varastati neist kütust. Lisaks varastati kinnistult kaks tööriistakomplekti. Kahju on 660 eurot.

Viljandimaa

Surma põhjustamine ettevaatamatusest

26. veebruari õhtul enne kella 20 sai häirekeskus teate, et Viljandis Reinu tee eramus on puhkenud tulekahju. Kustutustööde käigus leiti majast keskealise mehe surnukeha. Surnukeha saadeti surmapõhjuse selgitamiseks kohtuarstlikule lahangule. Tervisekontrolliks toimetasid meedikud haiglasse veel kolm samas hoones viibinud inimest. Tulekahju tekkepõhjuseid ja täpsemaid asjaolusid selgitab politsei alustatud uurimises.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaal olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

26. veebruaril tekitas 29-aastane mees Sillamäel Viru puiesteel asuvas korteris füüsilist valu oma elukaaslasele, 30-aastasele naisele.

26. veebruaril lõi alkoholijoobes 32-aastane mees korduvalt oma elukaaslast, 35-aastast naist. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

Vargused

26. veebruaril teatati politseile, et Narvas Võidu prospektil parkinud sõiduauto Toyota küljest varastati küljepeeglid. Kahju on 560 eurot.

26. veebruaril varastati Narvas A. Daumani tänaval asuvast käsipesulast 305 euro väärtuses münte.

Juhtumid piiril

26. veebruaril saabus Narva-1 piiripunkti riigist väljuvale suunale 1998. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanik, kelle kontrollimisel selgus, et ta on Schengeni riikide territooriumil seadusliku aluseta viibinud 20 kalendripäeva, neist ühe päeva Eesti Vabariigis. Isikule määrati rahatrahv ja talle koostati ettekirjutus Eesti Vabariigist lahkumiseks.

26. veebruaril saabus Narva-1 piiripunkti riigist väljuvale suunale 1983. aastal sündinud Tadžikistani Vabariigi kodanik, kelle kontrollimisel selgus, et ta on Schengeni riikide territooriumil seadusliku aluseta viibinud 273 kalendripäeva, neist ühe päeva Eesti Vabariigis. Isikule määrati rahatrahv ja talle kohaldati sissesõidukeeld kolmeks aastaks.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Töötervishoiu- ja tööohutusnõuete ning tehnilisele järelevalvele allutatud objektile kehtestatud nõuete eiramine ettevaatamatusest, kui sellega on tekitatud inimesele raske tervisekahjustus ja põhjustatud inimese surm

25. veebruaril leiti Türil Tehnika tänaval asuvast tootmishoonest 45-aastase Ukraina kodaniku surnukeha. Mees oli jäänud metalltoru alla. Salvestise kohaselt toimus õnnetus 24. veebruaril kella 15.02 ajal, mees viibis õnnetuse hetkel tööl üksinda. Surma täpne põhjus selgitatakse välja kohtuarstlikul lahangul. Juhtunu asjaolude väljaselgitamiseks alustati 26. veebruaril kriminaalmenetlus.

Saaremaa

Asja omavoliline kasutamine

25. veebruaril sai politsei teate, et Kuressaares Tallinna tänaval jättis 20-aastane mees oma jope 24-aastase mehe kätte ja läks ise korraks samal tänaval asuvasse meelelahutusasutusse. Tagasi tulles leidis mees jope maast. Jope taskust olid kadunud autovõtmed ja parklast kadunud mehele kuuluv sõiduauto Opel Vectra.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab vajadusel lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 27.02.2018 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.