Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaeluministeeriumi 7. nädala eelinfo (2018-02-12 00:31:05)

Esmaspäev, 12. veebruar

· Maaeluminister Tarmo Tamm avab Mahlaveski talupoes (Fr. R. Faehlmanni 3, Tallinn) Põlvamaa toidu päevad.

Teisipäev, 13. veebruar

· Kell 13 osaleb maaeluminister Tarmo Tamm Riigikogu maaelukomisjonis toimuval Majanduskoostöö ja Arengu Organisatsiooni (OECD) raporti esitlemisel ja tutvustamisel.

Raportis keskendutakse põllumajanduse tootlikkuse ja kestlikkusega seotud innovatsioonile Eestis. Ülevaade tugineb põhjalikule analüüsile ning selles kirjeldatakse Eesti toiduainetööstuse ja põllumajanduse tulemuslikkust ja probleeme ning analüüsitakse, mil määral poliitika soodustab sektori uuenduslikkust, tootlikkust ja kestlikkust.

Raportit tulevad Eestisse tutvustama OECD kaubanduse- ja põllumajanduse direktoraadi peadirektor Ken Ash, samuti Catherine Moreddu (OECD) ning Carla Boonstra (Hollandi põllumajandusministeerium).

Neljapäev, 15. veebruar

· Maaeluminister Tarmo Tamm osaleb Vabariigi Valitsuse istungil ja valitsuskabineti nõupidamisel.

· Kell 9 osalevad põllumajandus- ja maaelupoliitika asekantsler Marko Gorban, kalanduspoliitika ja välissuhete asekantsler Olavi Petron ja eurokoordinatsiooni osakonna nõunik Peeter Seestrand Maaeluministeeriumi väikeses saalis toimuval Stockholm grupi riikide esindajate kohtumisel, kus arutatakse Euroopa Liidu ühise põllumajanduspoliitika (ÜPP) tuleviku teemadel.

· Kell 15 osalevad Maaeluministeeriumi kantsler Illar Lemetti ja põllumajandus- ja maaelupoliitika asekantsler Marko Gorban Maaeluministeeriumi väikeses saalis toimuval ühistegevuse ümarlaual.

· Toiduohutuse ning teaduse ja arenduse Toomas Kevvaiosaleb Toril toimuval sihtasutus Eesti Maaelumuuseumid nõukoja esimesel kohtumisel.

· Maaeluministeeriumi teadus- ja arendusosakonna juhataja Külli Kaare juhatab Maaeluministeeriumis toimuvat põllumajanduskultuuride geneetilise ressursi kogumise, hindamise ja säilitamise programmi komisjoni koosolekut, kus päevakorras on 2017. aasta tegevuste ülevaade ning programmi vahehindamise tulemuste tutvustamine ning edasised tegevused.

Reede, 16. veebruar

· Maaeluminister Tarmo Tamm osaleb Riigikogus toimuval Euroopa Liidu asjade komisjoni istungil (ELAK), kus teemadeks on 19. veebruaril toimuv EL põllumajandus-ja kalandusministrite nõukogu, EL biomajandusstrateegia ja EL proteiinistrateegia.

· Maaeluminister Tarmo Tamm teeb ettekande MTÜ Eesti Noortalunikud üldkoosolekul.



Allikas: Maaeluministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.