Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2018-02-01 15:56:03)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 70 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 31 varavastast kuritegu, sealhulgas 20 vargust (kaks eluruumidest ja üks sõidukist) ja kaks sõidukivargust ning omavolilist kasutamist. Registreeriti kuus inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada seitse inimest. Tabati kaks alkoholijoobes sõidukijuhti. Registreeriti 147 väärtegu.

Piirilt väljastati kolm sisenemiskeeldu. Registreeriti üks piirirežiimi ja dokumendikohustuse rikkumine. Esitati üks varjupaigataotlus.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine

31. jaanuaril teatati, et Lasnamäel Mahtra tänaval löödi 25-aastast meest.

LÕUNA PREFEKTUUR

Möödunud ööpäeval Lõuna-Eestis olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

Juhtumid piiril:

31. jaanuari hommikul kella 10 paiku kontrollis Mustvee kordoni mootorsaanipatrull Peipsi järvel pea kolme kilomeetri kaugusel kaldast üht jääl viibivat mootorsaani ja sellel olnud kaht meest. Kuivõrd mehed ei olnud end Peipsi järve jääle minnes nõuetekohaselt registreerinud, paluti meestel tulla kordonisse, kus neile määrati rikkumise eest rahatrahv. Piirivalvurid tuletavad meelde, et järvejääle minek maastikusõidukiga tuleb registreerida lähimas kordonis, kuna selliselt on võimalik ennetada õnnetusjuhtumeid ja säästa inimelusid. Tulenevalt piirirežiimi eeskirja nõudest, tuleb maastikusõidukiga Lämmi ja Pihkva järvele väljumine registreerida lähimas kordonis. Peipsi järvel peab maastikusõidukiga järvele väljumise registreerima kordonis, kui minnakse kaldast kaugemale kui 1 kilomeeter.

31. jaanuari ennelõunal kontrollisid Lõuna prefektuuri piiri- ja migratsioonijärelevalve talituse töötajad koostöös maksu- ja tolliametnikega Võru- ja Põlvamaal erinevaid ettevõtteid selgitamaks, kas seal töötavatel isikutel on seaduslik alus riigis viibimiseks ja töötamiseks. Reidil kontrolliti kaht ettevõtet, kaht juriidilist isikut ja 68 füüsilist isikut. Kontrollkäigul avastati üks töötajate registrisse kandmata isik, kelle suhtes alustas Maksu- ja tolliamet menetlust. Muid rikkumisi ühisreidil ei avastatud.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaal olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

31. jaanuaril teatati, et Kohtla-Järvel Mõisa teel asuva korterelamu trepikojas lõi 51-aastast naist tema naaber.

Vargus

31. jaanuaril teatati, et Narvas Rahu tänaval asuvast garaažiboksist varastati jalgratas Ghost. Kahju on 317 eurot.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab informatsiooni Viru Ringkonnaprokuratuuri pressinõunikult Jelena Filippovalt telefonil 5302 1929 või e-posti aadressil jelena.filippova@prokuratuur.ee.

Juhtumid piiril

31. jaanuaril saabus Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale sõiduauto Volkswagen, mida juhtis 1969. aastal sündinud määratlemata kodakondsusega Eesti elanik. Tollikontrollis esitas isik võltsimistunnustega kütuseteavituse. Politsei alustas kriminaalmenetlust.

31. jaanuaril saabus Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1978. aastal sündinud Aserbaidžaani kodanik, kes andis ebaselgeid ütlusi oma reisi eesmärkide kohta. Isikul puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid riiki sisenemist. Piiril väljastati sisenemiskeeld ja isik saadeti tagasi Vene Föderatsiooni.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Vargused

31. jaanuaril varastas 66-aastane mees Paides Aiavilja tänaval asuvast poest viina. Mees on kuriteos kahtlustatavana kinni peetud.

31. jaanuaril alustati kriminaalmenetlus selles, et Väätsa alevikus asuvast tootmishoonest varastati metalli ja tootmisjääke. Esialgne varaline kahju on 1500 eurot.

Läänemaa

Kehaline väärkohtlemine

31. jaanuaril teatati politseile, et Lääne-Nigula vallas Palivere alevikus lõi 39-aastane mees ühise alkoholi tarvitamise käigus jalgadega 44-aastast elukaaslast, kes sai viga. 39-aastane mees on kuriteos kahtlustatavana kinni peetud.

Saaremaa

Kehalised väärkohtlemised

30. jaanuaril alustati kriminaalmenetlus selles, et Nasva alevikus pigistas 39-aastane mees 59-aastase naise käsivart.

31. jaanuaril alustati kriminaalmenetlus selles, et Kuressaares Garnisoni tänaval lükkas 41-aastane mees 46-aastast abikaasat.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab vajadusel lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 01.02.2018 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.