Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2018-01-24 17:29:56)

Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 65 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli üks avaliku korra raske rikkumine, 28 varavastast kuritegu, sealhulgas 19 vargust (üks eluruumidest ja üks sõidukist) ning kaks sõidukivargust ning omavolilust kasutamist. Registreeriti viis inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada viis inimest. Tabati kolm alkoholijoobes sõidukijuhti. Registreeriti 184 väärtegu.

Piiril registreeriti üks Schengeni viisaeeskirja rikkumine ning riigist saadeti välja neli isikut.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine

23. jaanuaril teatati, et Põhja-Tallinnas Puhangu tänaval asuvas korteris lõi 28-aastane mees oma elukaaslast, 24-aastast naist.

Vargus

23. jaanuaril teatati, et Põhja-Tallinnas Manufaktuuri tänaval asuvast ehitusobjektilt varastati tööriistu. Esialgne kahju on 5170 eurot.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

23. jaanuaril teatati, et Kose vallas Kose alevikus lõi 46-aastane mees oma abikaasat, 47-aastast naist. Politseinikud pidasid mehe kinni.

LÕUNA PREFEKTUUR

Võrumaa

Vargus

23. jaanuaril teatati, et Võrus F. R. Kreutzwaldi tänaval asuvast ehitustarvete kauplusest varastati McCullock mootorsaag. Kahju on 209 eurot.

Juhtum piiril

23. jaanuari pealelõunal kontrollisid piirivalvurid Koidula piiripunktis Venemaalt Eestisse siseneda soovinud Eesti numbrimärgiga sõiduautot Mazda. Piirivalvurid avastasid sõidukit kontrollides, et selle tagumised piduriklotsid on ülemäära kulunud, mistõttu suunati auto erakorralisele ülevaatusele.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaal olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

Ida-Virumaa

Vargus

23. jaanuaril teatati, et Sillamäel Kesk tänaval varastati valvekaamera. Kahju on 229 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Asja rikkumine ja hävitamine

23. jaanuaril alustati kriminaalmenetlus selles, et 18. jaanuaril põles Lääne-Nigula vallas Vanakülas asuv elamu, mis hävis tulekahjus täielikult. Varaline kahju on ligikaudu 40 000 eurot.

Pärnumaa

Tööõnnetus

23. jaanuaril sai Pärnus Kirsi tänaval asuva maja katusel tööde käigus 41-aastane mees põletadaning kiirabi toimetas mehe haiglasse. Juhtunu täpsemate asjaolude välja selgitamiseks on alustatud kriminaalmenetlus Karistusseadustiku paragrahvi järgi, mis käsitleb töötervishoiu- ja tööohutusnõuete ning tehnilisele järelevalvele allutatud objektile kehtestatud nõuete eiramist, kui sellega on ettevaatamatusest põhjustatud raske tervisekahjustus või inimese surm (KarS § 197 lg 1).

Võltsitud dokumendi, pitsati ja plangi kasutamine

23. jaanuaril esitas Filipiini Vabariigi kodanik, 45-aastane mees, politseile kontrollimiseks veoauto haagise võltsimistunnustega registreerimistunnistuse ja tehnoülevaatuse rahvusvahelise tunnistuse. Samuti oli võltsimistunnustega veoauto tehnoülevaatuse kontrollkaart.

Vargus

23. jaanuaril alustati kriminaalmenetlus selles, et Pärnus Hospidali tänaval asuvast tööruumi lukustamata lauasahtlist on varastatud 2500 eurot.

Raplamaa

Kehaline väärkohtlemine

23. jaanuaril sai politsei teate, et Märjamaa alevis Pargi tänaval asuvas korteris lõi 44-aastane mees mitmel korral rusikaga enda 36-aastast elukaaslast, kes sai viga.

Avaliku korra raske rikkumine

23. jaanuaril alustati kriminaalmenetlus selles, et 20. jaanuaril lõi 20-aastane mees Karitsa külas kurikaga 50-aastase mehe kätt. 20-aastase mehe löök põhjustas kannatanule tervisekahjustuse.

Kelmus

23. jaanuaril alustati Rapla politseijaoskonnas kriminaalmenetlus selles, et 28-aastane mees ostis 756 eurot eest interneti keskkonnas teiselt eraisikult mobiiltelefoni iPhone X. Vastavalt müüjaga tehtud omavahelisele kokkuleppele maksis 28-aastane mees poole rahast ette ning teise pidi kandma siis, kui telefon on käes. Peale esimese makse sooritamist müüja enam kirjadele ei vasta.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab vajadusel lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 24.01.2018 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.