Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2018-01-23 23:43:46)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 75 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli üks avaliku korra raske rikkumine, 35 varavastast kuritegu, sealhulgas 29 vargust (üks eluruumidest ja üks sõidukist) ning üks sõidukivargus ning omavoliline kasutamine. Registreeriti kolm inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada kolm inimest. Tabati 11 alkoholijoobes ja üks narkojoobes sõidukijuht. Registreeriti 274 väärtegu. Möödunud nädala jooksul registreeriti kaheksa euro võltsimisega seotud kuritegu.

Piirilt väljastati kuus sisenemiskeeldu.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine

22. jaanuaril teatati, et Kesklinnas Endla tänaval asuvas korteris lõi 25-aastane mees oma elukaaslast, 19-aastast naist. Politseinikud pidasid mehe kinni.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

22. jaanuaril teatati, et Rae vallas Assaku alevikus lõi 21-aastane mees 53-aastast meest.

Juhtum piiril

22. jaanuaril saabus Moskvast Tallinna Lennujaama Venemaa Föderatsiooni kodanik, kellel puudusid reisi eesmärki ja tingimusi õigustavad dokumendid. Naisele koostati sisenemiskeeld ning ta lahkus tagasi Moskvasse.

LÕUNA PREFEKTUUR

Valgamaa

Vargus

22. jaanuaril teatati, et Valgas J. Kuperjanovi tänava kinnisest parklast on ärandatud autohaagisel olnud musta värvi Suzuki ATV. Kahju on 6000 eurot.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaal olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

Ida-Virumaa

Vargused

Ajavahemikul 29. detsember kuni 15. jaanuar varastati Jõhvis Raudtee tänaval asuva eramaja juurest ehitustellingud. Kahju on 2045 eurot.

22. jaanuaril teatati, et Narvas Hariduse tänaval asuva kaupluse laost varastati mobiiltelefon Samsung. Kahju on 218 eurot.

Juhtumid piiril

22. jaanuaril saabus Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1998. aastal sündinud Moldova Vabariigi kodanik, kes andis ebaselgeid ütlusi oma reisi eesmärkide kohta. Isikul puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid riiki sisenemist. Lisaks esitas isik kontrolliks võltsimistunnustega Moldova Vabariigi juhiloa. Load võeti hoiule, piiril väljastati sisenemiskeeld ja isik saadeti tagasi Vene Föderatsiooni.

22. jaanuaril saabus Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1947. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanik, kellel puudus kehtiv viisa riiki sisenemiseks. Piiril väljastati sisenemiskeeld ja isik saadeti tagasi Vene Föderatsiooni.

22. jaanuaril saabus Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1971. aastal sündinud Moldova Vabariigi kodanik, kes andis ebaselgeid ütlusi oma reisi eesmärkide kohta. Isikul puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid riiki sisenemist.. Piiril väljastati sisenemiskeeld ja isik saadeti tagasi Vene Föderatsiooni.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Avaliku korra raske rikkumine

22. jaanuaril alustati kriminaalmenetlus selles, et Tori vallas Sauga alevikus asuvas kaupluses tungisid 22-aastane ja 23-aastane mees kallale 27-aastasele mehele, kes sai viga.

Vargus

22. jaanuaril teatati politseile, et Pärnus Rohu tänaval tungiti lukustamata ukse kaudu sisse ehitusjärgus olevasse ridaelamuboksi. Sealt varastati ehitusettevõtetele kuuluvaid tööriistu. Esialgne varaline kahju on 2500 eurot.

Raplamaa

Kehaline väärkohtlemine

22. jaanuaril sai politsei teate, et Kohila alevis tekitas 54-aastane mees füüsilist valu 52-aastasele endisele abikaasale. Samuti hoidis 54-aastane mees kinni 25-aastase tütre õlavartest, mille tõttu tundis naine mõlemas õlavarres valu.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab vajadusel lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 23.01.2018 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.