Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaeluministeeriumi 4. nädala eelinfo (2018-01-22 00:31:42)

Esmaspäev, 22. jaanuar

· Kell 11 osaleb põllumajandus- ja maaelupoliitika asekantsler Marko Gorban Riigikogu maaelukomisjoni istungil, kus on teemaks ilmastikukahjude kompenseerimine.

· Kell 15 osaleb maaeluminister Tarmo Tamm Stenbocki majas toimuval majandusarengu komisjoni istungil, kus tutvustab mahemajanduse tervikprogrammi tegevusi ja plaane.

Teisipäev, 23. jaanuar

· Kell 13 toimub Maaeluministeeriumi suures saalis loeng "Community-Led Local Development in Sweden" ("Kogukonna juhitud kohalik areng Rootsis"), mida peab Rootsi Põllumajandusülikooli maaelu uuringute osakonna teadur Thomas Norrby.

Loeng käsitleb kogukonna juhitud kohaliku arengu nelja fondi kasutamise toetusskeemi ettevalmistamist ja rakendamist Rootsis ning Rootsi maaelu arengu uurijate poolt läbiviidud uuringut vastaval teemal.


· Maaeluminister Tarmo Tamm osaleb Eesti Maaülikooli rektori Mait Klaasseni inauguratsioonitseremoonial Eesti Maaülikooli aulas. Lisainfo: https://www.emu.ee/ylikoolist/uudised/sundmused/kalender/2018-01-23/eesti-maaulikooli-rektori-inaugureerimistseremoonia/

Kolmapäev, 24. jaanuar

· Kell 10 osaleb põllumajandus- ja maaelupoliitika asekantsler Marko Gorban Eesti maaelu arengukava 2014-2020 seirekomisjoni istungil.

· Kell 10 osalevad Maaeluministeeriumi toiduohutuse ning teaduse ja arenduse asekantsler Toomas Kevvai ja taimetervise osakonna juhataja Sigmar Suu mahemajanduse tervikprogrammi nõukoja istungil, kus tehakse kokkuvõtted 2017. aasta tegevustest, tutvustatakse mahemajanduse tervikprogrammi programmdokumenti ja lepitakse kokku edasistes tegevustes.

Osalevad Maaeluministeeriumi, Majandus- ja Kommunikatsiooniministeeriumi, Keskkonnaministeeriumi, Haridus- ja Teadusministeeriumi ning mahemajanduse valdkondade esindusorganisatsioonide esindajad.

Neljapäev, 25. jaanuar

· maaeluminister Tarmo Tamm osaleb Vabariigi Valitsuse istungil ja valitsuskabineti nõupidamisel.

Reede, 26. jaanuar

· Kell 13 osaleb toiduohutuse ning teaduse ja arenduse asekantsler Toomas Kevvai sektoriga toimuval vabatahtliku päritolumärgistuse eelnõu arutelul. Euroopa Komisjoni rakendusmääruse eelnõu kohta saab tagasidet anda 1. veebruarini: https://ec.europa.eu/info/law/better-regulation/initiatives/ares-2018-34773_en.

· Kalanduspoliitika ja välissuhete asekantsler Olavi Petron osaleb Eesti Kala- ja Vähikasvatajate Liidu üldkoosolekul, kus teeb ettekande Maaeluministeeriumi vesiviljelust puudutavast poliitikast, arengust ja seisukohtadest.

· Kell 10 osalevad maaeluminister Tarmo Tamm ja eurokoordinatsiooni juhataja Madis Pärtel Riigikogus toimuval Euroopa Liidu asjade komisjoni (ELAK) koosolekul, kus räägitakse 29. jaanuaril toimuvast EL põllumajandus- ja kalandusministrite nõukogust. Peamised punktid on EL ühise põllumajanduspoliitika (ÜPP) tulevik (keskendutakse ÜPP eesmärkidele ja rakendusmehhanismile) ning olukord rahvusvahelisel ja EL põllumajandustoodete turgudel.

Allikas: Maaeluministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.