Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2018-01-19 16:13:29)

 

Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 49 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 23 varavastast kuritegu, sealhulgas 12 vargust (kaks eluruumidest). Registreeriti kuus inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada kümme inimest. Tabati üks alkoholijoobes ja kaks narkojoobes sõidukijuhti. Registreeriti 216 väärtegu.

Piirilt väljastati kolm sisenemiskeeldu. Registreeriti kaks riigipiiri ebaseaduslikku ületamist ja üks salakaubavedamise juhtum.

 

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

18. jaanuaril teatati, et elukaaslaste, 41-aastase mehe ja samaealise naise vahel toimus Kesklinnas Kesk-Ameerika tänaval asuvas korteris konflikt, mille tagajärjel tundsid mõlemad pooled valu.

18. jaanuaril teatati, et Mustamäel Vilde teel asuvas korteris lõi 33-aastane naine terava esemega 52-aastast meest ning tekitas talle tervisekahjustusi. Kiirabi toimetas mehe haiglasse ning politseinikud pidasid naise kinni.

18. jaanuaril teatati, et 37-aastane mees lõi Lasnamäel Vikerlase tänaval asuvas korteris 37-aastast abikaasat ning tekitas naisele tervisekahjustusi. Politseinikud pidasid mehe kinni.

Juhtum piiril

18. jaanuaril saabus Istanbulist Tallinna lennujaama Iisraeli kodanik, kelle puudus Eestis tunnustatud reisidokument. 1989. aastal sündinud mehele väljastati sisenemiskeeld ning ta jäi mitte-Schengen alale tagasilendu ootama.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargus

17. jaanuaril teatati, et Tartus Purde tänava eramu esimeselt korruselt varastati Makita nurklihvija. Kahju on 395 eurot.

Juhtumid piiril

18. jaanuari pealelõunal kontrollisid piirivalvurid Koidula piiripunktis Venemaalt Eestisse siseneda soovinud Eesti numbrimärgiga Volvo bussi. Piirivalvurid avastasid ühistransporti kontrollides, et bussi kütusesüsteem lekib, mistõttu suunati buss erakorralisele ülevaatusele.

18. jaanuaril kella 17 paiku kontrollisid piirivalvurid Luhamaa piiripunktis riiki siseneval suunal sõiduautot Audi ning avastasid sellest kiirusmõõteseadet avastava või selle tööd häiriva seadme ehk antiradari. Juhile tehti suuline hoiatus, ta likvideeris seadme ja tal lubati siseneda Eestisse.

18. jaanuari õhtul kontrollisid piirivalvurid Koidula piiripunktis Valgevene numbrimärgiga Volvo veokit ning avastasid, et sõidukil on ülemäärane õlileke, selle summuti on läbi roostetanud ning esimese ja teise telje amortisaatorid on lõtkuga. Kuna sõiduk ei olnud tehniliselt korras keelati sel Eestisse siseneda ja masin suunati tagasi Venemaale.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

18. jaanuaril teatati, et Narvas V. Gerassimovi tänaval lõi 63-aastane mees 34-aastast meest.

Juhtum piiril

18. jaanuaril toimus ebaseaduslik piiriületus Peipsi järvel, kus kaks 1971. aastal sündinud meest ületasid ajutise kontrolljoone suunaga Eesti Vabariigist Vene Föderatsiooni ja tagasi. Piirivalvurid pidasid mehed kinni ja toimetasid Vasknarva kordonisse, kus neile määrati rahatrahvid.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Vargus

18. jaanuaril alustati kriminaalmenetlus selles, et 12. jaanuaril varastati Pärnus Pärna alleel asuva maja koridorist jalgratas Classic Legend. Vargusega tekitati varalist kahju ligi 265 eurot.

 

Allikas: PPA 19.1.18 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.