Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2018-01-18 14:11:05)

 

Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 50 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 25 varavastast kuritegu, sealhulgas 16 vargust (kolm eluruumidest ja üks sõidukist) ning kaks sõidukivargust ja omavolilist kasutamist. Registreeriti kaks inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada kaks inimest. Tabati kuus alkoholijoobes sõidukijuhti. Registreeriti 307 väärtegu.

Piirilt väljastati üks sisenemiskeeld.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine

17. jaanuaril teatati, et 66-aastane mees lõi Lasnamäel Vikerlase tänaval 53-aastast naist ning põhjustas seeläbi elukaaslasele tervisekahjustusi.

Vargused

17. jaanuaril teatati, et Haaberstis Soolahe teel asuvalt ehitusobjektilt varastati valgusteid, ventilaator ja tööriistu. Esialgne kahju on väljaselgitamisel.

17. jaanuaril teatati, et Kesklinnas Rävala puiesteel asuvast kontorist varastati kolm Lenovo sülearvutit. Esialgne kahju on 2805 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Kehaline väärkohtlemine

17. jaanuari päeval sai politsei teate, et Jõgeva vallas talumajas lõi joobes 63-aastane mees oma 72-aastast elukaaslast. Politsei viis mehe esialgu kainenema.

Tartumaa

Vargused

16. jaanuaril pidas turvatöötaja Tartus Kalda teel kaupluses kinni mehe, kes püüdis varastada alkoholi ja toiduaineid, mille käigus kukutas kogemata maha ühe viinapudeli. Kahju on 40 eurot. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

17. jaanuaril varastati Tartus Sassi tänaval lukustatud korterist neli sülearvutit, alkoholi ja spordikott. Kahju on umbes 2000 eurot.

17. jaanuaril varastati Tartus Uuel tänaval korterist sularaha umbes 50 eurot ning pangakaardid. Politsei pidas kuriteos kahtlustatavana kinni 33-aastase naise.

IDA PREFEKTUUR

Kehaline väärkohtlemine

17. jaanuaril teatati, et Sillamäel Viru tänaval asuva korterelamu trepikojas tungiti kallale 38-aastasele mehele. Politsei pidas kahtlustatavatena kinni kaks alkoholijoobes noormeest vanuses 16-aastat ja 17-aastat.

Vargus

17. jaanuaril teatati, et Sillamäel Kajaka tänaval asuvast korterist varastati sülearvuti Lenovo. Kahju on 425 eurot.

Juhtum piiril

17. jaanuaril saabus Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1986. aastal sündinud Moldova Vabariigi kodanik, kes andis ebaselgeid ütlusi oma reisi eesmärkide kohta. Isikul puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid riiki sisenemist. Piiril väljastati sisenemiskeeld ja isik saadeti tagasi Vene Föderatsiooni.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Kehaline väärkohtlemine

17. jaanuaril alustati kriminaalmenetlus selles, et 13. jaanuaril lõi Taebla alevikus Kuuse tänaval asuvas korteris 38-aastane mees omavahelise konflikti käigus talle tuttavat 44-aastast naist rusikaga, naine sai viga.

Pärnumaa

Kehalised väärkohtlemised

17. jaanuaril lõi Pärnus Aida tänaval 38-aastane naine talle tuttavat 31-aastast naist, tekitades talle valu.

17. jaanuaril alustati kriminaalmenetlus selles, et 14. jaanuaril lõi Pärnus Jannseni tänava läheduses asuvas pargis seni tuvastamata isik puuoksaga kukla piirkonda 28-aastast meest, tekitades talle sellega valu.

Vägivald võimuesindaja ja avalikku korda kaitsva muu isiku suhtes
18. jaanuari öösel kella 00.45 ajal sai Häirekeskus teate, et Pärnus Supeluse tänaval asuvast majast kostub lärm ja see rikub naabrite rahu. Sündmusele reageerinud politseipatrull avastas korterist 20-aastase mehe, kellele oli alates 11.01.2018 rakendatud sundtoomine seoses väärteoasjaga ja ta tuli toimetada politseijaoskonda. Kinnipidamise käigus tõukas ja hammustas 20-aastane mees 41-aastast politseinikku, kes sai viga. Mehe kinnipidamist üritas takistada 20-aastane naine, kes lõi rusikate ja jalaga 27-aastast politseiametnikku, tekitades talle valu. 20-aastased mees ja naine peeti kinni ning toimetati politseijaoskonda.

Vargus

27. jaanuaril üritas 71-aastane mees Pärnus Suur-Sepa tänaval asuvast kauplusest võõra vallasasja ebaseadusliku omastamise eesmärgil müügisaalist välja viia kaks karpi konservkala. Mees peeti kaupluse turvatöötaja poolt kinni.

 

Allikas: PPA 18.1.18 pressiteade

 


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.