Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2018-01-16 17:25:53)

 

Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 81 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 37 varavastast kuritegu, sealhulgas 24 vargust ja üks sõidukivargus ning omavoliline kasutamine. Registreeriti kolm inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada kolm inimest. Tabati seitse alkoholijoobes sõidukijuhti. Registreeriti 178 väärtegu.

Piirilt väljastati kolm sisenemiskeeldu ja registreeriti üks riigipiiri ebaseaduslik ületamine. Eestist saadeti välja kaks inimest.

 

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine

15. jaanuaril teatati, et 43-aastase mehe ja 30-aastase naise vahel toimus konflikt, mille tagajärjel sai naine tervisekahjustusi.

Vargused

15. jaanuaril teatati, et Lasnamäel Paepargi tänaval asuvalt ehitusobjektilt varastati tööriistu. Esialgne kahju on 1500 eurot.

15. jaanuaril teatati, et Kristiines Seebi tänaval asuvast kõrvalhoonest varastati puure, saage, lõikureid, trelle ja teisi tööriistu. Esialgne kahju on 5500 eurot.

15. jaanuaril teatati, et Kesklinnas Liivalaia tänaval asuvast korterist varastati kaks arvutit. Esialgne kahju on 3000 eurot.

Harjumaa

Vargus

15. jaanuaril teatati, et Maardus Nurga tänaval asuvast korterist varastati rahakott, ehted ja teisi asju. Esialgne kahju on 760 eurot.

Juhtum piiril

15. jaanuari õhtul kontrollis Tallinna kordoni patrull sadamapiirkonnas sõiduautot Mercedes-Benz. 1992. aastal sündinud Eesti kodanik esitas politseinikele Läti juhtimisõiguse, mis osutus võltsinguks. Mees toimetati jaoskonda.

 

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Vargus

Nädalavahetusel avastati, et Jõgeva vallas Kaiavere külas on sisse murtud talu kõrvalhoonesse, kust on ära viidud Husqvarna murutraktor, Husqvarna muruniiduk, Jonsered murutrimmer, Stihl mootorsaag ja lõiketangid. Kahju on selgitamisel.

Tartumaa

Varguskatse

15. jaanuaril pidas turvatöötaja Tartus Riia tänava kaupluses kinni mehe, kes püüdis varastada lõhnaõli. Politsei viis 35-aastase kuriteos kahtlustatavana mehe edasisteks menetlustoiminguteks jaoskonda.

Vargus

14. jaanuari õhtul teatati, et Kambja vallas Uhti külas murti sisse eramusse, kust varastati karp väärismetalliga. Kahju on umbes 2000 eurot.

Viljandimaa

Vargus

14. jaanuaril teatati, et Paistu vallas on viimase nädala jooksul sisse murtud eramusse, kust varastati teler. Kahju on 6000 eurot.

Juhtum piiril

15. jaanuari õhtul saabus Luhamaa piiripunkti Vene numbrimärgiga sõiduauto Nissan, mida juhtis 49-aastane mees. Piirvalvurid leidsid kontrolli käigus sõiduautost teleskoopnuia, mis on relvaseadusest tulenevalt tsiviilkäibes keelatud. Isik koos teleskoopnuiaga anti menetlustoimingute läbiviimiseks üle Maksu- ja Tolliameti ametnikele.

 

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

14. jaanuaril teatati, et Narvas A. Puškini tänaval asuvas korteris lõi 18-aastast neiut tema 18-aastane elukaaslane.

Juhtumid piiril

15. jaanuaril saabusid Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1955. aastal sündinud Moldova Vabariigi kodanik ning 1991. aastal ja 1988. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanikud, kes andsid ebaselgeid ütlusi oma reisi eesmärkide kohta. Isikutel puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid riiki sisenemist. Piiril väljastati sisenemiskeelud ja isikud saadeti tagasi Vene Föderatsiooni.

15. jaanuaril saabus Narva-1 piiripunkti riigist väljuvale suunale Eesti Vabariigi registreerimismärgiga sõiduauto Nissan mille roolis oli 1983. aastal sündinud Moldova Vabariigi kodanik. Dokumendikontrollis esitas isik võltsimistunnustega Moldova Vabariigi juhiloa. Isikule määrati rahaline karistus ning ta lahkus Vene Föderatsiooni.

 

LÄÄNE PREFEKTUUR

Hiiumaa

Kehaline väärkohtlemine

15. jaanuaril alustati kriminaalmenetlus selles, et Kärdlas Vabaduse tänaval asuvas korteris tungisid seni tuvastamata mehed kallale 43-aastasele mehele, kes sai viga.

Järvamaa

Kehaline väärkohtlemine

14. jaanuaril raputas ja lükkas Aravete alevikus asuvas korteris 33-aastane mees omavahelise konflikti käigus talle tuttavat 70-aastast naist, põhjustades talle valu.

Pärnumaa

Ähvardamine ja kehaline väärkohtlemine

15. jaanuaril alustati kriminaalmenetlus ähvardamise ja kehalise väärkohtlemise paragrahvi alusel selles, et 13. jaanuaril ähvardas ja lõi Pärnus Kuldse Kodu tänaval asuvas korteris 42-aastane mees talle tuttavat 49-aastast meest, kes sai viga.

Vargused

15. jaanuaril varastati Pärnus Tallinna maanteel asuva eramu hoovist 200-liitrine elektriboiler Atlantic. Vargusega tekitati varalist kahju 300 eurot.

15. jaanuaril alustati kriminaalmenetlus selles, et Pärnus Kirsi tänaval asuvatest ettevõttele kuuluvatest ruumidest varastati erinevaid Apple tooteid. Vargusega tekitatud esialgne varaline kahju on 1500 eurot.

Raplamaa

Vargus

15. jaanuaril tungiti Aespa alevikus pakettakna klaasi lõhkumise teel sisse eramusse, kust varastati ehteid, tahvelarvuti, käekell ja muid esemeid. Vargusega tekitatud esialgne varaline kahju on 618 eurot.

Omastamine

15. jaanuaril alustati kriminaalmenetlus selles, et Märjamaa alevis asuvas kaupluses kaotati rahakott, milles olid pangakaardid, isikutunnistus, juhiluba ja sularaha. Rahakoti ja selles olevate esemete omastamisega tekitati varalist kahju 350 eurot.

 

Allikas: PPA 16.01.18 pressiteade

 


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.