Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi nädala eelinfo 15.01 - 21.01 (2018-01-15 00:05:00)

 

Keskkonnaministeeriumi kolmanda nädala eelinfo

Teisipäev, 16. jaanuar

 

Keskkonnaameti projekti "LIFE to alvars" projektikoordinaator Annely Esko tutvustab 16.-17. jaanuaril Tokyos rahvusvahelisel elurikkuse seminaril Eesti poollooduslike koosluste tegevuskava ning selle elluviimiseks kasutatavaid meetodeid.

 

Kolmapäev, 17. jaanuar

 

Kolmapäeval, 10. jaanuaril kell 11 toimub Keskkonnaministeeriumi saalis (Narva mnt 7a) KIKi infopäev looduskaitse III vooru taotlejatele. Taotlusvoorust toetatakse poollooduslike koosluste taastamist ja nende hooldamiseks vajaliku taristu rekonstrueerimist, rajamist ning töövahendite ja kariloomade soetamist. Toetust antakse Euroopa Liidu Ühtekuuluvusfondist, meetme töötas välja Keskkonnaministeerium.

 

Neljapäev, 18. jaanuar

 

Algusega kell 14.00 toimub Tagamõisa looduskaitseala moodustamise määruse eelnõu avalik arutelu Keskkonnaameti Kuressaare kontoris (Tallinna 22, Kuressaare), kuhu on oodatud kohalikud elanikud, maaomanikud ja teised huvitatud isikud. Materjalidega saab tutvuda Keskkonnaameti kodulehel.

 

Algusega kell 15.00 toimub Lahemaa rahvuspargi koostöökogu turismiseminar Kolgaküla rahvamajas. Kavas on ettekanded ja arutelu loodava Lahemaa turismimarsruudi ja -ühingu teemadel. Oodatud on Lahemaa mõjupiirkonna elanikud ja turismivaldkonna esindajad. Materjalidega saab tutvuda Keskkonnaameti kodulehel.

 

Algusega kell 18 toimub Loodumusmuuseumis selle aasta esimene Öökulli akadeemia, kus külaliseks on Aleksei Turovski. Loodusõhtu teemaks on "Teekond urust templisse". Akadeemias tuleb juttu sellest, miks on hakatud erinevates kultuurides teatud loomi pühaks pidama, miks omistatakse neile tähendusi ja omadusi ning kui palju on neis müütides tegelikkust. Lisainfo: www.loodusmuuseum.ee

 

Reede, 19. jaanuar

 

Reedel toimub Pärnu Eesti-Läti koostööprojekti raames seminar lämmastiku mõjust Liivi lahes. Seminaril tutvustatakse uut lähenemist, kuidas lämmastiku mõju võimalikult täpselt hinnata ja milliseid reostusallikaid seejuures arvesse võtta. Projekti rahastab Eesti-Läti koostööprogramm Interreg ning Keskkonnainvesteeringute Keskus.

 

Reedel toimub Eesti Muuseumide Aastaauhindade konverents ja gala, kus loodusmuuseumi "Müstilise ürgmere" virtuaalreaalsuse film on nominent Arenduse MuuSa 2017 auhinnale. Lisainfo: http://www.kul.ee/et/eesmargid-tegevused/muuseumid/eesti-muuseumide-aastaauhinnad

 

Keskkonnainvesteeringute Keskus teatab, et reedest algab looduskaitse projektide III vooru taotluste vastuvõtt E-toetuste keskkonnas. Taotlusvoorus toetatakse poollooduslike koosluste taastamist ja nende hooldamiseks vajaliku taristu rekonstrueerimist, rajamist ning töövahendite ja kariloomade soetamist. Toetust eraldatakse Euroopa Liidu Ühtekuuluvusfondist ning meetme töötas välja Keskkonnaministeerium.

 

Nädalavahetus

 

20. ja 21. jaanuaril kell 11 toimuvad Eesti Loodusmuuseumis perehommikud, kus sel korral on kavas aardejaht. Aardeni juhatavad mitmesugused põnevad loodusteemalised küsimused, millele tuleb muuseumi peal seigeldes vastused leida. Lisainfo: www.loodusmuuseum.ee

 

Allikas: Keskkonnaministeeriumi teade

 


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.