Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2018-01-04 18:00:32)


Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti politsei- ja piirivalveametis 69 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 31 varavastast kuritegu, sealhulgas 27 vargust (kolm eluruumist). Registreeriti üks inimvigastustega liiklusõnnetus, milles sai vigastada üks inimene. Tabati 18 alkoholijoobes sõidukijuhti. Väärtegusid registreeriti 141.

Piirilt väljastati üks sisenemiskeeld.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine

3. jaanuaril teatati, et Põhja-Tallinnas Puhangu tänaval asuvas korteris lõi 67-aastane mees oma elukaaslast, 52-aastast naist. Politseinikud pidasid mehe kinni.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

3. jaanuaril teatati, et Harku vallas Vääna-Jõesuu külas lõi alkoholijoobes 53-aastane poeg oma 81-aastast ema.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Tapmine

3. jaanuaril leiti Kunda linnas Astangu tänaval asuvast eramust 37-aastase mehe vägivallatundemärkidega surnukeha. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 53-aastase mehe. Täpsemad asjaolud selgitab politsei välja kriminaalmenetluse käigus.

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

3. jaanuaril teatati, et Kohtla-Järvel Ahtme maanteel asuvas korteris lõi 50-aastast meest tema poeg. Politsei pidas 27-aastase mehe kahtlustatavana kinni.

Vargus

Ajavahemikul 23. detsember kui 3. jaanuar varastati Narvas Joala tänaval asuva korterelamu keldriboksist tööriistu, kalastustarbeid, kaks õhupüssi ja muid esemeid. Esialgne kahjusumma on 1902 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Kehaline väärkohtlemine

3. jaanuaril ründas 30-aastane mees Lääne-Nigula vallas Üdruma külas enda 33-aastast elukaaslast. 30-aastane mees on kuriteos kahtlustatavana kinnipeetud.

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine

3. jaanuaril alustati kriminaalmenetlust selles, et 30. detsembril tõukas Sindis Pärnu maanteel asuva kortermaja trepikojas seni kindlaks tegemata naine 32-aastast naist.

Vargused

1. jaanuaril teatati politseile, et 32-aastase naise meestuttav varastas Pärnus J.V. Jannseni tänaval asuvast korterist naisele kuulunud 350 eurot.

3. jaanuaril teatati politseile, et Paikusel Teeveere tänaval asuvast kuurist on varastatud valge paat. Varaline kahju on selgitamisel.

3. jaanuaril varastas 38-aastane mees Pärnus Riia maanteel asuvast kauplusest alkoholi ja suitsuvorsti väärtuses 24 eurot. Kuritegu jäi lõpuni viimata, kuna ta peeti kaupluse turvatöötaja poolt kinni. Mees anti politseile üle ning ta on kuriteos kahtlustatavana kinnipeetud.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Röövimine

4. jaanuari öösel kella 00.55 paiku röövisid kaks nooremapoolset pikka kasvu meest noa ähvardusel Tartus Jaama 173A tanklast kassaraha. Keegi viga ei saanud. Kahju on umbes 240 eurot. Teo toimepanijaid ja kuriteo üksikasju selgitab politsei kriminaalmenetluse käigus. Kui kellelgi on infot, mis võimaldaks kuriteo toimepanijaid kindlaks teha või omavad muud uurimisele kaasaaitavat teavet, palutakse sellest teada anda politsei telefonil 5306 9230 või kalle.vall@politsei.ee.



Juhtum piiril

3. jaanuaril kella 11.10 paiku kontrollisid piirivalvurid Koidula piiripunktis riiki siseneval suunal sõiduautot Citroen ning avastasid sellest kiirusmõõteseadet avastava või selle tööd häiriva seadme ehk antiradari. Juhile tehti suuline hoiatus, ta likvideeris seadme ja tal lubati siseneda Eestisse.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab vajadusel lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 04.01.2018 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.