Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi 51. nädala eelinfo (2017-12-18 00:15:04)

 

Esmaspäev, 18. detsember

Jõhvi kontserdimaja III korruse fuajees on kuni 2. jaanuarini 2018 üleval RMK rändnäitus "Eesti mets räägib Eesti lugu".

Näitus tutvustab matkateede võrgustikku, mille tuleval aastal valmiv kolmas haru Penijõe-Aegviidu-Kauksi (611 km) on üks osa RMK kingitusest Eesti Vabariigile 100. aastapäevaks. Näitust rikastavad Eesti loodusfotograafide jäädvustused meie looduse kõige erilisematest paikadest. Näitust saab külastada E-R 10.00-18.00.

 

Teisipäev, 19. detsember

Algusega kell 10 toimub Keskkonnaministeeriumis (Narva mnt 7a) radooniseminar, mille eesmärk on tutvustada kavandatavaid muudatusi õigusloomes, jagada radoonialast infot ja parandada inimeste teadlikkust radooniga seonduvast. Seminaril teevad ettekande Keskkonnaministeeriumi ja Keskkonnaameti spetsialistid radooni reguleerimisest Eesti õigusloomes ja radoonisisalduse mõõtmistest elu- ja tööruumides. Lisaks räägitakse radoonikaitse meetmete kasutamisest uutes ja olemasolevates hoonetes ning tutvustatakse Keskkonnainvesteeringute Keskuse rahastatud ning Eesti Geoloogiakeskuse koostatud Eesti pinnase radooniriski ja looduskiirguse atlast. Seminaril osalemine on tasuta, kuid vajalik on eelregistreerimine. 

 

Kolmapäev, 20. detsember

 

20. detsembril koguneb metsandusnõukogu, kus keskkonnaminister tutvustab uue metsanduse arengukava koostamise ajakava ja huvirühmade kaasamise plaani.

Algusega kell 15 toimub Metsapoole hoiuala muutmise määruse eelnõu avalik arutelu Treimani rahvamajas (Treimani küla, Häädemeeste vald, Pärnumaa), kuhu on oodatud kohalikud elanikud, maaomanikud ja teised huvitatud isikud. Materjalidega saab tutvuda Keskkonnaameti kodulehel.

 

Laupäev, 23. detsember

Laupäeval kutsub RMK Kiidjärve külastuskeskus nautima jõuluaegset loodust ja liikumist ning ootab kell 11.00 kõiki jõulumatkale. Loodusfotograaf Taavi Nageli juhtimisel matkatakse Ahja jõe kaldal ja hea õnne korral loodetakse näha ka seal talvituvat jäälindu. Matka lõppedes on võimalik külastuskeskuses vaadelda Taavi Nageli näitust "Pildikesi Lõuna-Eesti loodusest" ning jäälindu tutvustavat ekspositsiooni. Pakutakse sooja teed ja piparkooke. Vajalik eelregistreerimine.

 

 

Allikas: Keskkonnaministeeriumi 15.12.17 pressiteade

 


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.