Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2017-12-15 16:03:48)

 

Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 58 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas üks raske tervisekahjustuse tekitamine, 28 varavastast kuritegu, sealhulgas 22 vargust ja üks röövimine. Kahes liiklusõnnetuses sai vigastada kolm inimest. Tabati kaheksa alkoholijoobes juhti. Registreeriti 148 väärtegu.

Piiril väljastati kolm sisenemiskeeldu, riigist saadeti välja kuus inimest ja registreeriti kolm viisaeeskirja rikkumist.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

14. detsembril teatati, et Lasnamäel Ümera tänaval asuvas korteris lõi 36-aastane mees oma endist elukaaslast, 36-aastast naist.

14. detsembril teatati, et Lasnamäel Kivila tänaval lõi tundmatu meesterahvas 17-aastast meest.

 

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargus

14. detsembril teatati, et Tartus Nõva tänaval on sisse murtud korterisse, kust varastati alkohoolseid jooke ja kuld- ja hõbeehteid. Kahju on selgitamisel.

Juhtum piiril

14. detsembri varahommikul tõkestati Luhamaa piiripunktis Eestisse sisenemine 34-aastasel Ukraina kodanikul, kelle põhjendused reisi eesmärgi kohta ei olnud usaldusväärsed. Ka puudusid isikul asjakohased dokumendid õigustamaks reisi tingimusi. Isik saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

 

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaal olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

Ida-Virumaa

Röövimine

14. detsembril teatati, et Jõhvis Pargi tänaval tungiti kallale kolmele mehele. 25-aastase mehe taskust varastati pangakaart ja 50 eurot sularaha.

Kehaline väärkohtlemine

14. detsembril teatati, et Sillamäel Viru puiesteel asuva meelelahutusasutuse juures löödi 55-aastast meest. Politsei pidas kahtlustatavana kinni alkoholijoobes 29-aastase mehe.

Vargus

14. detsembril teatati, et Narvas varastati taksost mobiiltelefon Samsung. Kahju on 250 eurot.

Juhtum piiril

14. detsembril saabus Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1985. aastal sündinud Valgevene Vabariigi kodanik, kes andis ebaselgeid ütlusi oma reisi eesmärkide kohta. Isikul puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks. Piiril väljastati sisenemiskeeld ja isik suunati tagasi Vene Föderatsiooni.

 

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Raske tervisekahjustuse tekitamine

14. detsembril teatati Oisu alevikus Pargi tänava korterelamu korteris toimunud peksmisest. Korterist leiti vägivallatundemärkidega 51-aastase mehe surnukeha. Mehel olid samal päeval käinud külas kaks tuttavat, 47-aastane ja 61-aastane mees. Politsei pidas mõlemad mehed kuriteos kahtlustatavana kinni.

Pärnumaa

Vargused

14. detsembril teatati, et Tõrdu külas tungiti keldriakna kaudu sisse eramusse, kust varastati Ungari, Horvaatia ja Türgi raha koguväärtuses 100 eurot, 200 Poola zlotti ja 900 Egiptuse naela.

14. detsembril varastati Pärnus Haapsalu maanteel asuva kaubanduskeskuse parklast sõiduauto Audi A6. Auto omanik oli läinud korraks poodi ja jätnud võtmed ette. Turvakaamera salvestiselt on näha, et parklas sõidukite vahel kõnnib mees ja et kella 18.30 ajal sõidab Audi parklast ära. Auto sõitis Risti-Virtsu-Kuivastu-Kuressaare 44. kilomeetril teelt välja. Politsei pidas auto varastanud 26-aastase mehe kinni.

Saaremaa

Vargus

14. detsembril alustati kriminaalmenetlust selles, et 19. novembril varastati Suure-Rootsi külas mittetulundusühingu kasutuses olnud integreeritud päikesepaneeliga elektrikarjuse generaatorkomplekt. Vargusega tekitatud esialgne varaline kahju on 413 eurot.

 

Allikas: PPA 15.12.17 pressiteade

 


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.