Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2017-12-14 08:08:26)

 

Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 60 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas 25 varavastast kuritegu, sealhulgas 18 vargust. Üheksas liiklusõnnetuses sai vigastada 13 inimest. Tabati 9 alkoholijoobes juhti. Registreeriti 131 väärtegu.

Piiril väljastati viis sisenemiskeeldu.

 

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine

12. detsembril teatati, et Põhja-Tallinnas Tuulemaa tänaval asuvas korteris toimus konflikt korteri omaniku ja üürniku vahel.

 

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Süütamine

12. detsembri varahommikul sai häirekeskus teate, et Mustvee vallas Voore küla kortermaja ühes korteris on puhkenud tulekahju. Päästjad kustutasid tule ja tuulutasid maja trepikoja ning teised korterid. Meedikute kinnitusel keegi tulekahjus kannatada ei saanud. Sündmuskohalt võttis politsei jaoskonda asjaolude selgitamiseks kaasa süttinud korteris elanud mehe. Põlengu tekkepõhjused ja muud asjaolud on selgitamisel.

Valgamaa

Vägivald võimuesindaja vastu

12. detsembri hommikupoolikul lõi 46-aastane mees Tõrvas Valga tänaval asuvas apteegis väljakutsele saabunud politseiametnikku. Politseinik tõsiseid vigastusi ei saanud ja ta jätkas tööd. Agressiivne mees peeti kuriteos kahtlustatavana kinni.

Juhtumid piiril

12. detsembril kell 20.50 tõkestati Koidula piiripunktis Eestisse sisenemine 47-aastasel Venemaa Föderatsiooni kodanikul, kellel puudusid asjakohased dokumendid õigustamaks reisi eesmärki ja tingimusi. Isik saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

12. detsembri ennelõunal kontrollisid Lõuna prefektuuri piiri- ja migratsioonijärelevalve talituse töötajad koostöös maksu- ja tolliametnikega Viljandimaa erinevaid ettevõtteid selgitamaks, kas seal töötavatel isikutel on seaduslik alus riigis viibimiseks ja töötamiseks. Kokku kontrolliti reidil kolme ettevõtet, kolme juriidilist isikut ja 76 füüsilist isikut. Kontrollkäigul avastati üks töötajate registrisse kandmata isik, kelle suhtes alustas Maksu- ja tolliamet menetlust. Muid rikkumisi ühisreidil ei avastatud.

 

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaal olulisi teateidkuritegudest ei registreeritud.

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

12. detsembril teatati, et Narvas I. Grafovi tänaval asuvas korteris ründas 34-aastast naist tema 35-aastane elukaaslane.

12. detsembril teatati, et Narvas Kangelaste tänaval asuvas korteris ründas 63-aastast naist tema 42-aastane poeg.

Vargused

12. detsembril teatati, et Kohtla-Järvel tungiti sisse Sõpruse tänaval asuvasse korterisse ja varastati kullast ja hõbedast ehteid. Kahju on 700 eurot.

12. detsembril teatati, et Sillamäel V. Tškalovi tänaval asuva haridusasutuse riietusruumist varastati mobiiltelefon iPhone SE. Kahju on 356 eurot.

Juhtumid piiril

12. detsembril saabus Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale Vene Föderatsiooni registreerimismärgiga kaubik Fiat Ducato, mida juhtis 1975. aastal sündinud Veene Föderatsiooni kodanik. Isik esitas dokumendikontrollis võltsimistunnustega kindlustuspoliisi.

12. detsembril saabusid Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1970. aastal, 1986. aastal ja 1993. aastal sündinud Kuuba Vabariigi kodanikud, kellel puudusid kehtivad viisad või elamisload riiki sisenemiseks. Piiril väljastati sisenemiskeelud ja isikud suunati tagasi Vene Föderatsiooni.

12. detsembril saabus Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1970. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanik, kellel puudus kehtiv viisa või elamisluba riiki sisenemiseks. Piiril väljastati sisenemiskeeld ja isik suunati tagasi Vene Föderatsiooni.

 

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine

12. detsembril lõi Sindis Tööstuse tänaval 47-aastane mees oma 47-aastast elukaaslast rusikaga, naine sai viga. Politsei pidas mehe kinni.

Järvamaa

Vargus

12. detsembril varastati Ervita külas Rõhu teel asuvast töökoja ruumist ettevõttele kuuluvad sülearvuti Lenovo ja sülearvutikott. Vargusega tekitatud esialgne varaline kahju on 546 eurot.

Hiiumaa

Kehaline väärkohtlemine

8. detsembril lõi Käinas Hiiu maanteel asuvas kaupluses tekkinud konflikti käigus 52-aastane mees talle tuttavat 64-aastast meest rusikaga, kes sai viga.

 

Allikas: PPA 13.12.17 pressiteade

 


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.