Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2017-12-12 22:32:51)

 

Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 65 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas kaks avaliku korra rikkumist, 27 varavastast kuritegu, sealhulgas 22 vargust. Kuues liiklusõnnetuses sai vigastada seitse inimest. Tabati 21 alkoholijoobes juhti. Registreeriti 188 väärtegu.

Piiril väljastati kaks sisenemiskeeldu.

 

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine

11. detsembril teatati, et Haabrestis Õismäe teel lõi 30-aastane mees oma endist elukaaslast, 29-aastast naist.

Harjumaa

Vargus

11. detsembril teatati, et Anija valla Kõrvemaa metsast varastati rajakaamera ja varjetelk. Esialgne kahju on 633,50 eurot.

 

LÕUNA PREFEKTUUR

Möödunud ööpäeval Lõuna-Eestis olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

 

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaal olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

11. detsembril teatati, et Narvas 26. Juuli tänaval asuvas korteris lõi 42-aastast naist tema mees. Politsei pidas 40-aastase mehe kahtlustatavana kinni.

11. detsembril teatati, et Narvas P. Kerese tänaval asuvas korteris tungis 75-aastasele naisele kallale tema poeg. Politsei pidas 47-aastase mehe kahtlustatavana kinni.

Omavoliline sissetung

11. detsembril tungiti Kohtla-Järvel Ehitajate tänaval sisse majja ja varastati digiboks, mobiiltelefon Samsung ja muid esemeid. Vargusega tekitatud kahju on 100 eurot. Politsei alustas kriminaalmenetlust karistusseadustiku paragrahvi järgi, mis käsitleb omavolilist sissetungi (KarS § 266 lg. 2 p. 1).

Juhtum piiril

11. detsembril saabus Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1985. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanik, kes andis ebaselgeid ütlusi oma reisi eesmärkide kohta. Isikul puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks. Piiril väljastati sisenemiskeeld ja isik suunati tagasi Vene Föderatsiooni.

 

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Vargus

11. detsembril teatati, et Lõpe külas tungiti ukse lukustuse lahtimurdmise teel sisse kauplusesse, kust varastati alkohoolseid jooke ja tubakatooteid. Tekitatud varaline kahju on selgitamisel.

Järvamaa

Kehaline väärkohtlemine

9. detsembril lõi Päinurme külas 40-aastane mees oma 39-aastast naist, kes sai viga.

Raplamaa

Vargus

9. detsembril varastasid Raplas Tallinna maanteel asuvast kauplusest kolm seni tuvastamata meest alkoholi ja žiletiteri. Esialgne vargusega tekitatud varaline kahju on 563 eurot.

 

Allikas: PPA 12.12.17 pressiteade

 


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.