Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti nädalavahetuse sündmused (2017-12-11 20:29:11)

 

Möödunud nädalavahetusel registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 135 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas viis avaliku korra rikkumist, kolm rasket tervisekahjustuse tekitamist, 37 varavastast kuritegu, sealhulgas 23 vargust. Kuues liiklusõnnetuses sai vigastada üheksa inimest. Tabati 35 alkoholi-ja neli narkojoobes juhti. Registreeriti 323 väärtegu.

Piiril väljastati neli sisenemiskeeldu ja Eestist saadeti välja üks inimene. Tuvastati viis viisaeeskirja rikkumist ning üks piirirežiimi rikkumine.

 

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

8. detsembril teatati, et Kesklinnas Tornimäel tekitas valu 27-aastane mees oma endisele elukaaslasele, 19-aastaslele naisele. Mees oli kahtlustatavana kinni peetud ning üle kuulatud.

8. detsembril teatati, et Põhja-Tallinnas Kungla tänaval asuvas korteris lõi 42-aastane mees 38-aastast naist.

8. detsembril teatati, et Lasnamäel Raadiku tänaval asuvas korteris lõi 40-aastane mees oma ema, 61-aastast naist. Politseinikud pidasid mehe kinni.

9. detsembril teatati, et Kesklinnas Roosikrantsi tänaval asuvas klubis tiris tuttav naisterahvas juustest 22-aastast naist.

9. detsembril teatati, et Lasnamäel Paasiku tänaval asuvas korteris toimus kaklus 49- ja 66-aastase mehe vahel. Viimane on kahtlustatavana üle kuulatud.

9. detsembril teatati, et Kesklinnas Viru tänaval asuvas baaris lõi tundmatu meesterahvas 18-aastast meest.

10. detsembril teatati, et Lasnamäel Läänemere teel asuvas baaris lõi tundmatu meesterahvas 33-aastast meest.

10. detsembril teatati, et Kesklinnas Vana-Posti tänaval lõi 21-aastane mees 22-aastast meest. Politseinikud pidasid 21-aastase mehe kinni.

10. detsembril teatati, et Kesklinnas Müürivahe tänaval asuvas baaris toimus kaklus 29-, 28- ja 32-aastase mehe vahel.

10. detsembril teatati, et Põhja-Tallinnas Lõime tänaval asuvas korteris lõi 28-aastane mees oma elukaaslast, 21-aastast naist.

Avaliku korra raske rikkumine

9. detsembril teatati, et Põhja-Tallinnas Kopli tänaval asuva baari ees toimus erinevate seltskondade vahel konflikt, mille käigus sai kannatada 27-aastane mees.

Vargus

9. detsembril teatati, et Kesklinnas Raekoja platsil asuvast restoranist varastati avatud seljakotist rahakott koos sularahaga ja muid esemeid. Esialgne kahju on 3340 eurot.

Harjumaa

Kehalised väärkohtlemised

8. detsembril teatati, et Kose vallas Kose-Uuemõisa alevikus lõi 34-aastane mees esemega 51-aastast naist. Politseinikud pidasid mehe kinni.

9. detsembril teatati, et Raasiku vallas Raasiku alevikus lõi 41-aastane mees endist abikaasat, 51-aastast naist ja 24-aastast kasutütart.

10. detsembril teatati, et Kose vallas Kose alevikus lõi joobes 27-aastane mees 51-aastast meest. Politseinikud pidasid 27-aastase mehe kinni.

10. detsembril teatati, et Rae vallas Vaskajal külas lõi 38-aastane mees oma abikaasat, 26-aastast naist. Politseinikud pidasid mehe kinni.

Juhtum piiril

10. detsembril saabus Kiievist Tallinna Lennujaama Ukraina kodanik, kellel puudusid reisi eesmärki ja tingimusi õigustavad dokumendid. Mehele koostati sisenemiskeeld ning ta viibib Non-Schengeni alal kuni tagasilennuni.

 

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargused

10. detsembril teatati politseile, et Tartus Turu tänava kaupluses rikub joobes mees kaupu ning tarbib kohapeal poes müüdavaid alkohoolseid jooke. Turvatöötaja korduvaid korraldusi mees aga eiras, mistõttu paluti sündmuskohale politseipatrull. Politsei pidas kuriteos kahtlustatavana kinni 39-aastase mehe ning viis ta esmalt kainenema.

10. detsembril avastati, et Tartus Sirbi tänaval on sisse murtud korterisse, kust varastati suurem summa sularaha ja arvuti. Kahju on 7000 eurot.

8. detsembril varastati Tartus Ringtee tänava kaubanduskeskuses külastajalt rahakott koos sularaha ja dokumentidega. Kahju on 270 eurot.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaal olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

Ida-Virumaa

Raske tervisekahjustuse tekitamine

9. detsembril teatati politseile, et Narvas Tuleviku tänaval tekitas 17-aastane noormees omavahelise tüli käigus torkehaava kahele 18-aastasele ja ühele 16-aastasele noormehele. Politsei pidas 17-aastase nooruki kuriteos kahtlustatavana kinni. Juhtunu kohta on alustatud kriminaalmenetlus Karistusseadustiku paragrahvi järgi, mis käsitleb raske tervisekahjustuse tekitamist (KarS §118).

Avaliku korra raske rikkumine

9. detsembril lõi 17-aastane noormees Jõhvis Narva maanteel kahte 14-aastast noorukit.

Kehalised väärkohtlemised

9. detsembril tungis 31-aastane mees Kiviõlis Keskpuiesteel asuvas korteris kallale oma emale, 53-aastasele naisele. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

9. detsembril lõi 65-aastane mees Narvas Rahu tänaval asuvas korteris 65-aastast naist. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

Ööl vastu 10. detsembrit lõi 36-aastane mees Narvas Võidu prospektil 29-aastast meest. Politsei pidas lööja kuriteos kahtlustatavana kinni.

Looma julm kohtlemine

9. detsembril lõi 42-aastane mees Narvas Kangelaste tänaval korduvalt koera. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni ja juhtunu kohta alustatu kriminaalmenetlus Karistusseadustiku paragrahvi järgi, mis käsitleb looma julma kohtlemist (KarS §264).

Vargused

Ajavahemikul 9. detsembrist 10. detsembrini varastati Narvas Mõisa tänaval asuva ehitusobjekti katuselt kümme rulli katusekatet ja käru. Kahju on 450 eurot.

Juhtumid piiril

8. detsembril kontrolliti Narva-1 piiripunktis riiki siseneval suunal kahte 1989. aastal ja 1985. aastal sündinud Valgevene kodanikku ja selgus, et neil puuduvad rahalised vahendid ning asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks. Samuti olid mõlema isiku ütlused reisi eesmärgi kohta ebaselged. Neile väljastati sisenemiskeelud ja isikud suunati tagasi Vene Föderatsiooni.

10. detsembril saabus Narva-1 piiripunkti riigist väljuvale suunale 1991. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanik. Kontrollimisel selgus, et isik on Schengeni riikide territooriumil seadusliku aluseta viibinud viis kalendripäeva, neist ühe päeva Eesti Vabariigis. Isikule määrati rahatrahv ja ta lubati Vene Föderatsiooni.

 

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Vargused

8. detsembril alustati kriminaalmenetlus selles, et 3. detsembril varastas 79-aastane mees Haapsalus Posti tänaval asuvast kauplusest 10 euro väärtuses alkoholi. Kaupluse turvamees pidas mehe kinni.

9. detsembril tungiti Leila külas aknaklaasi lõhkumise teel sisse talusse, kust varastati elektrilisi tööriistu, toiduaineid ja alkoholi. Tekitatud varaline kahju on selgitamisel.

Kehaline väärkohtlemine

9. detsembril tungis Haapsalus Niine tänaval 29-aastane mees kallale oma 32-aastasele elukaaslasele, kes sai viga. Politsei pidas mehe kinni.

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine

8. detsembril tungis Pärnus Lõuna tänaval 25-aastane mees kallale oma 20-aastasele elukaaslasele, tekitades talle valu.

Raske tervisekahjustuse tekitamine ettevaatamatusest
10. detsembril toimus Pärnus Laial tänaval asuvas kivihoones tulekahju, milles said kannatada 65-aastane ja 48-aastane mees. 48-aastane mees suri eile õhtul haiglas.

Saaremaa

Kehalised väärkohtlemised

7. detsembril tungis Kuressaares Smuuli tänaval 22-aastane mees kallale oma 25-aastasele elukaaslasele, tekitades talle valu.

8. detsembril alustati kriminaalmenetlus selles, et 3. detsembril lõi Leedri külas 54-aastane mees oma 52-aastast elukaaslast, kes sai viga.

 

Allikas: PPA 11.12.17 pressiteade

 


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.