Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maablogi: Toidu valmistamisel hoidu selle kõrvetamisest (2017-11-30 07:11:07)


Akrüülamiid on toidu saasteaine, mis tekib toidu töötlemisel ja võib olla ohtlik inimese tervisele. Ohustatud on kõik tarbijagrupid, kuid eriti lapsed. Rusikareegel on: "Ära kõrveta toitu, pruunista seda kergelt!", kirjutab Maablogis Maaeluministeeriumi toidujärelevalve büroo peaspetsialist Sille Vahter. Ühtlasi pakub ta välja 5 nõuannet, kuidas saame tarbijatena akrüülamiidi sisaldust igapäevases toidus vähendada.

Loe lähemalt: https://maablogi.wordpress.com/2017/11/29/toidu-valmistamisel-hoidu-selle-korvetamisest/

Allikas: Maaeluministeeriumi teade

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
ansambel
Lingid

VÄETISEREGISTER
LINNUPELETUSPALL
TAIMEKAITSE-VAHENDID 2016
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
VIINAMARJAD
TOALILLED
KOMPOST
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
KÖÖGIVILJAD
TOMAT KASVUHOONES
EESTI KARTULISORDID
TAIMEHAIGUSED
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
TAIMEVAHETUS
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.