Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti nädalavahetuse sündmused (2017-11-27 14:18:01)


Möödunud nädalavahetusel registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 128 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli kaks avaliku korra rasket rikkumist, 45 varavastast kuritegu, sealhulgas 1 röövimine ja 35 vargust (kuus eluruumidest ja üks sõidukitest). Viies liiklusõnnetuses sai vigastada kuus inimest. Tabati 55 alkoholi- ja kolm narkojoobes sõidukijuhti. Registreeriti 376 väärtegu.

Piirilt väljastati 15 sisenemiskeeldu, registreeriti kaks Schengeni viisaeeskirja rikkumist ja kolm piirirežiimi ja dokumendikohustuse rikkumist.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

24. novembril teatati, et Põhja-Tallinnas Karjamaa tänaval asuvas korteris lõi 61-aastane mees 34-aastast naist.

26. novembril teatati, et Põhja-Tallinnas Kopli tänaval asuvas baaris lõi 33-aastane mees endist elukaaslast, 26-aastast naist ning tekitas temale kergemaid vigastusi. Politseinikud pidasid mehe kinni.

26. novembril teatati, et Kesklinnas Vabaduse väljakul lõi 29-aastane mees 36-aastast meest. Politseinikud pidasid 29-aastase mehe kinni.

26. novembril teatati, et Kesklinnas Rävala puiesteel asuvas korteris lõi 30-aastane mees abikaasat, 26-aastast naist.

26. novembril teatati, et Lasnamäel Majaka tänaval asuvas korteris lõi joobes 48-aastane mees elukaaslase ema, 50-aastast naist. Politseinikud pidasid mehe kinni.

Avaliku korra raske rikkumine

26. novembril teatati, et Kesklinnas Müürivahe tänaval lõi 27-aastane mees 28-aastast naist ning tekitas temale kergemaid vigastusi. Politseinikud pidasid mehe kinni.

Harjumaa

Kehalised väärkohtlemised

25. novembril teatati, et Maardu linnas Lao tänaval baari ees lõi tundmatu mees 20-aastast naist.

26. novembril teatati, et Maardu linnas lõi tundmatu mees 32-aastast meest.

26. novembril teatati, et Rae vallas Soodevahe külas toimus konflikt alkoholijoobes meeste vahel ning 45-aastane mees lõi 60-aastast meest. Politseinikud pidasid 45-aastase mehe kinni.

Vargus

25. novembril teatati, et Paldiskis Lääne teel asuvast ettevõttest varastati keevitusaparaat. Kahju on selgitamisel.

Juhtumid piiril

24. novembril saabus Istanbulist Tallinna Lennujaama Serbia Vabariigi kodanik, kellel puudusid reisi eesmärki ja tingimusi õigustavad dokumendid. Mehele koostati sisenemiskeeld ning ta lahkus 26. novembril tagasi Istanbuli.

25. novembril saabus Moskvast Tallinna Lennujaama Moldova Vabariigi kodanik kellel puudusid reisi eesmärki ja tingimusi õigustavad dokumendid. Mehele koostati sisenemiskeeld ning ta lahkus tagasi Moskvasse.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Vargus

25. novembri hommikul teatati, et Jõgeval Pargi tänaval on sisse murtud korterisse, kust varastati erinevat kodutehnikat ja jalgratas. Kahju on selgitamisel.

Tartumaa

Kehalised väärkohtlemised

25. novembri õhtupoolikul puhkes Tartus Anne tänava korteris endiste elukaaslaste vahel tüli, milles sai kergemalt kannatada 23-aastane naine.

25. novembril lõi 38-aastane mees Tartus Vallikraavi tänaval asuvas meelelahutusasutuses 25-aastast meest. Kannatanu pöördus esmaabiks traumapunkti ning peale seda asjaolude selgitamiseks jaoskonda.

Vargus

24. novembril teatati, et Tartus Räni tänaval on sisse murtud eramusse, kust varastati Apple tahvelarvuti. Kahju on selgitamisel.

Juhtumid piiril

24. novembri õhtul kontrolliti Luhamaa piiripunktis Eestist lahkumisel 63-aastast Venemaa Föderatsiooni kodanikku, kes oli viibinud Schengeni viisaruumis 41 päeva seadusliku aluseta, sellest ühe päeva Eesti Vabariigis. Isikule määrati rahatrahv ja lubati riigist lahkuda.

26. novembri õhtul kella 18 ajal pidasid piirivalvurid Põlvamaal Värska vallas Kundruse küla lähistel kinni kaks ebaseaduslikult ajutist kontrolljoont ületanud meest. Kinnipeetud mehed viidi täiendavateks menetlustoiminguteks Saatse kordonisse, kus tuvastati, et tegemist on Tadžikistani Vabariigi kodanikega. Kuna piiriületajatel oli selja taga pikk teekond, kontrollisid meedikud kohe nende terviseseisundi üle, arstide kinnitusel olid mehed vaatamata külmale ilmale hea tervise juures. Peale tervisekontrolli ning esmaseid menetlustoiminguid paigutati mehed Tartu arestimajja. Ajutise kontrolljoone ebaseadusliku ületamise osas alustas politsei kriminaalmenetlust.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

25. novembril lõi 64-aastane mees Vinni vallas Veadla külas asuvas eramajas 52-aastast naist. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Vargus

24. novembril teatati, et Tapal Pargi tänaval murti sisse garaaži ja varastati ATV. Kahju on 17286 eurot.

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

26. novembril tungis 44-aastane mees Sondas Sepa tänaval kallale 48-aastasele mehele.

26. novembril lõi 45-aastane mees Olgina alevikus Narva maanteel asuvas korteris 38-aastast naist. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

26. novembril lõi 38-aastane mees Sillamäel Viru puiesteel asuvas korteris oma abikaasat, 34-aastast naist. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

Vargused

24. novembril varastati Narvas Elektrijaama teel asuva asutuse riietusruumist mobiiltelefon LG ja juhiluba.

25. novembril teatati politseile, et Kohtla-Järvel Keskallee tänaval asuvast korterist varastati mobiiltelefon Samsung.

Juhtumid piiril

25. novembril saabusid Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1955. aastal ja 1996. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanikud, 1998. aastal sündinud Armeenia Vabariigi kodanik ning 1997. aastal sündinud Moldova Vabariigi kodanik. Isikute kontrollimisel selgus, et kõigil neljal puuduvad dokumendid, mis õigustaksid riiki sisenemist, lisaks olid Moldova Vabariigi kodaniku ütlused reisi eesmärgi kohta ebaselged. Isikutele väljastati sisenemiskeelud ja nad suunati tagasi Vene Föderatsiooni.

26. novembril saabus Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale sõiduauto Toyota Land Cruiser, mida juhtis 1988. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanik. Kontrollimisel selgus, et rahvusvahelised kindlustuspaberid on võltsitud. Isikule määrati rahatrahv ja ta suunati tagasi Vene Föderatsiooni.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Avaliku korra raske rikkumine

24. novembril teatati, et Pärnus Rüütli tänaval asuva meelelahutusasutuse juures tungis 49-aastane mees kallale 18-aastasele naisele, kes sai viga. Politsei pidas mehe kinni.

Vargus

26. novembril teatati, et Kilingi-Nõmmes Järve tänaval murti ukseluku lõhkumise teel sisse kinnistul asuvasse kõrvalhoonesse ja varastati sealt mootorsaag Hitachi, elektriline ketassaag Makita, murutrimmer ja muid esemeid. Vargusega tekitatud esialgne varaline kahju on 1270 eurot.

Raplamaa

Röövimine

25. novembril sõidutasid Raplas Kauba tänaval asuva meelelahutusasutuse eest kaks seni tuvastamata isikut füüsilist jõudu kasutades 38-aastase mehe sõiduautoga ära ning füüsilist vägivalda kasutades röövisid temalt käekella ja 150 eurot. Mees lasti sõiduautost välja Rapla jäätmejaama kandis. Röövimisega tekitati mehele varalist kahju 250 eurot ning tervisekahjustusi.

Saaremaa

Kehaline väärkohtlemine ja ähvardamine

23. novembril alustati kriminaalmenetlust kehalise väärkohtlemise ja ähvardamise paragrahvi alusel selles, et Pammana külas lõi 63-aastane mees 53-aastast meest, kes sai viga ning lisaks sellele ähvardasid meest 23-aastane mees ja 54-aastane naine.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei-ja Piirivalveameti 27.11.2017 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.