Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2017-11-23 20:39:41)

 

Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 55 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 22 varavastast kuritegu, sealhulgas 16 vargust (kaks eluruumidest). Viies liiklusõnnetuses sai vigastada kaheksa inimest. Tabati üheksa alkoholi- ja neli narkojoobes sõidukijuhti. Registreeriti 191 väärtegu.

Piirilt väljastati kolm sisenemiskeeldu, Eestist saadeti välja neli isikut.

 

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine

22. novembril teatati, et Kesklinnas Uus-Sadama tänaval löödi 52-aastast naist. Arstiabi kannatanu ei vajanud.

Harjumaa

Vargus

22. novembril teatati, et Rae vallas Venekülas varastati soojakust kohvimasin. Kahju on 1500 eurot.

Juhtumid piiril

22. novembril saabus Moskvast Tallinna Lennujaama Ukraina kodanik, kellel puudusid reisi eesmärki ja tingimusi õigustavad dokumendid. Mehele koostati sisenemiskeeld ning ta lahkus Peterburi.

22. novembril saabus Moskvast Tallinna Lennujaama Venemaa Föderatsiooni kodanik, kellel puudusid reisi eesmärki ja tingimusi õigustavad dokumendid. Naisele koostati sisenemiskeeld ning ta viibib Tallinna Lennujaama mitte-Schengeni alal kuni tagasilennuni.

 

LÕUNA PREFEKTUUR

Valgamaa

Vargus

21. novembril teatati, et Valgas Sepa tänavalt varastati hetkeks järelevalveta jäetud kaabliotsimise generaator. Kahju on 800 eurot.

Juhtumid piiril

22. novembri varahommikul kontrolliti Luhamaa maanteepiiripunktis Eestist lahkumisel Valgevene Vabariigi registreerimismärgiga sõiduautot Toyota RAV4, mida juhtis 25-aastane valgevenelane. Sõiduki kontrollimisel avastasid piirivalvurid, et masina identifitseerimiskleebis ja registreerimistunnistus on võltsimistunnustega. Sõiduk paigutati piiripunkti territooriumil asuvasse arestiaeda hoiule. Asjaolude selgitamiseks alustati kriminaalmenetlust.

22. novembril saabus Luhamaa piiripunkti riigist väljuvale suunale piirikontrolli sõiduauto Infiniti, mille kontrollimisel avastasid piirivalvurid masina kindalaekast antiradari. Autoroolis olnud 38-aastasele mehele selgitati, et sõidukist avastatud seade on Eestis seadusega keelatud. Masinast leitud seade konfiskeeriti, juhile koostati väärteoprotokoll ning ta lahkus Venemaa Föderatsiooni.

 

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Ähvardamised

22. novembril teatati, et Kohtla-Järvel Estonia puiesteel asuva korterelamu trepikojas ähvardas 17-aastast noormeest noaga tema naaber. Politsei pidas 61-aastase mehe kahtlustatavana kinni.

22. novembril teatati, et Narvas Kreenholmi tänaval asuvas korteris ähvardas 36-aastast naist noaga tema elukaaslane. Politsei pidas 34-aastase mehe kahtlustatavana kinni.

Kehalised väärkohtlemised

22. novembril teatati, et Sillamäel Kesk tänaval asuvas korteris lõi 40-aastast naist tema 40-aastane endine elukaaslane.

Vargused

Ajavahemikul 1. november kuni 22. november varastati Narvas aiandusühistus Metsaonnid asuvast suvilast tööriistad. Kahju on 229 eurot.

22. novembril teatati, et Tallinnast Narva suundunud liinibussis varastati rahakott koos dokumentide ja sularahaga. Vargus võis toimuda Jõhvi bussijaamas. Kahju on 589 eurot.

Juhtum piiril

22. novembril saabus Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1998. aastal sündinud Moldova Vabariigi kodanik, kes andis ebaselgeid ütlusi oma reisi eesmärkide kohta. Isikul puudusid asjakohased dokumendid ja piisavad rahalised vahendid riiki sisenemiseks. Piiril väljastati sisenemiskeeld ja isik suunati tagasi Vene Föderatsiooni.

 

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Vargus

22. novembril on sisse tungitud Uuemõisa külas asuvasse söögikohta. Asutuse aken on sisse visatud ning seifist on varastatud raha. Vargusega tekitatud varaline kahju on selgitamisel.

Kehaline väärkohtlemine

8. novembril lõi Haapsalus asuvas asutuses 72-aastane mees 76-aastast naist.

Pärnumaa

Vargused

14. novembril varastati Pärnus Seedri tänaval asuva maja tagumise külje trepi alt ära seal olnud lukustamata naiste jalgratas Merida Tour 6 väärtusega 500 eurot.

22. novembril varastati Pärnus Rohu tänava eramust tahvelarvuti, akupank, mobiiltelefon Samsung ja ilutulestiku pakett. Vargusega tekitati varalist kahju 384 eurot.

Raplamaa

Vargus

17. novembril teatati politseile, et Kohila alevis asuvast keldrist on vaba juurdepääsu kasutades varastatud jalgratas Merida Matts 6,15-MD, akutrell, neli suusakomplekti ja padrunvõtmete komplekt. Vargusega tekitatud varaline kahju on 1050 eurot.

 

Allikas: PPA 23.11.17 pressiteade

 


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.