Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Poolas arutletakse biomajanduse arenguvõimaluste üle (2017-11-20 17:28:03)

 

20.‒21. novembrini Poolas Lodzis toimuval Euroopa biomajanduse kongressil, kus arutletakse biomajanduse arenguvõimaluste üle, esineb Eesti biomajanduse arengute ülevaatega Maaeluministeeriumi teadus- ja arendusosakonna juhataja Külli Kaare.

 

"Kuulame huviga teiste riikide kogemusi, sest Maaeluministeerium on koostamas biomajanduse poliitika valdkondi hõlmavat Eesti põllumajanduse ja kalanduse arengukava, mille eesmärk on koondada väljatöötatud dokumente ning paremini määratleda riigi ülesandeid," ütles Külli Kaare. "Nende eesmärkide saavutamiseks on oluline nii ministeeriumite tihe koostöö siseriiklikult kui ka koostöö erinevate piiriüleste teadusalgatustega laiemalt."

 

Kongressil, mille alapealkiri on "Bioüksused Euroopa Liidu biomajanduse südames", arutletakse riikidevahelise teadmussiirde ning biomajanduse arenguvõimaluste, väljakutsete ja probleemide üle.

 

Lisaks Põhjamaade teaduskoostööle arutatakse kongressil Kesk- ja Ida-Euroopa ühist nägemust ja eesmärke BIOEAST projekti algatuses. Projekti peamine idee on kaasata senisest oluliselt enam seotud liikmesriikide ja Euroopa Liidu ühiseelarve vahendeid omavahelisse teaduskoostöösse, aga ka avaliku ja erasektori teadusmahukatesse koostööprojektidesse biomajanduse valdkonnas.

 

Lisainfo ürituse kohta:

Biomajanduse kongress

 

 

 

Allikas: Maaeluministeeriumi 20.11.17 pressiteade

 


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.