Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2017-11-16 12:58:57)

Politsei- ja Piirivalveametis registreeriti möödunud ööpäeval 56 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli kolm avaliku korra rasket rikkumist, 24 varavastast kuritegu, sealhulgas 18 vargust. Kolmes liiklusõnnetuses sai viga neli inimest. Tabati seitse alkoholijoobes ja üks narkojoobes sõidukijuht.

Piirilt väljastati kuus sisenemiskeeldu ja registreeriti üks piirirežiimi ja dokumendikohustuse rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

15. novembril teatati, et Mustamäel Ehitajate teel lõi tundmatu mees 26-aastast meest. Kiirabi toimetas kannatanu haiglasse.

15. novembril teatati, et Nõmmel Lemmiku tänaval asuvas majas tekitas valu alkoholijoobes 47-aastane mees 43-aastasele naisele. Politseinikud pidasid mehe kinni.

Vargus

15. novembril varastati Kesklinnas A. Lauteri tänaval asuvast ettevõtte ruumidest seadmeid ja mööblit. Esialgne kahju 2743 eurot.

Juhtum piiril

15. novembril saabusid Moskvast Tallinna Lennujaama Moldova Vabariigi kodanik ja Serbia Vabariigi kodanik. Meestel puudusid reisi eesmärki ja tingimusi õigustavad dokumendid ning nad lahkusid tagasi Moskvasse.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Kehaline väärkohtlemine

13. novembri õhtul tekkis Tartus Narva maanteel kaupluses tüli kahe noormehe ja ühe mehe vahel. Tekkinud rüseluses sai viga 28-aastane mees. Kakluse lahutas turvamees, kes andis mehed üle politseile.

Juhtumid piiril

15. novembril kontrollisid piirivalvurid Jõgevamaal Kasepää vallas Peipsi järve kaldal paati, mis oli nõuetekohaselt lukustamata. Piirivalvurid võtsid ühendust paadiomanikuga ning juhtisid tähelepanu rikkumisele, misjärel lubas omanik paadi peatselt lukustada.

15. novembril kontrollisid piirivalvurid Koidula maanteepiiripunktis veokit Scania ning avastasid, et selle kütusepaak lekib ja üks amortisaatoritest on katki. Ohtlikul sõidukil keelati sisenemine Eestisse ja see suunati tagasi Venemaale.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaal olulisi teateid ei registreeritud.

Ida-Virumaa

Vägivald võimuesindaja vastu

15. novembril kella 22 paiku teatati, et Lüganuse vallas Sonda alevikus Lembitu tänaval asuvas korteris on agressiivne mees. Kinnipidamisel osutas mees vastupanu ning lõi 22-aastast meespolitseinikku, kes sai viga. Meedikud osutasid patrullpolitseinikule esmaabi ning seejärel lubati ta kodusele ravile. Politsei pidas 41-aastase mehe kahtlustatavana kinni.

Vargus

15. novembril teatati, et Narvas Elektrijaama teel asuva ettevõtte territooriumilt varastati roostevaba terase jäätmeid. Esialgne kahju on 670 eurot.

Juhtumid piiril

15. novembril saabus Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1998. aastal sündinud Türkmenistani kodanik, kellel puudus kehtiv viisa riiki sisenemiseks. Piiril väljastati sisenemiskeeld ja isik saadeti tagasi Vene Föderatsiooni.

15. novembril saabusid Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1972. aastal sündinud Ukraina kodanik ja 1994. aastal sündinud Moldova Vabariigi kodanik, kes andsid ebaselgeid ütlusi oma reisi eesmärkide kohta. Isikutel puudusid asjakohased dokumendid ja piisavad rahalised vahendid riiki sisenemiseks. Piiril väljastati sisenemiskeelud ja isikud suunati tagasi Vene Föderatsiooni.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine

15. novembril teatati, et Pärnus Kuninga tänaval asuva toitlustuskoha läheduses tungisid 34-aastane ja 30-aastane mees kallale 28-aastasele mehele, kes sai viga.

Vargus

14. novembril teatati, et Pärnus Vingi tänaval tungiti aknaklaasi purustamise teel sisse seal parkinud sõidukisse Iveco, kust varastati mitmeid ettevõttele kuulunud tööriistu ja 200 eurot. Tekitatud varaline kahju on selgitamisel.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 16.11.2017 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.