Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2017-11-08 15:43:43)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 58 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli üks avaliku korra rasketest rikkumist, 26 varavastast kuritegu, sealhulgas üks röövimine, 16 vargust (kolm eluruumidest) ning kaks sõidukivargust ja omavolilist kasutamist. Registreeriti viis inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai viga kuus inimest. Tabati seitse alkoholijoobes sõidukijuhti. Registreeriti 232 väärtegu.

Piirilt väljastati neli sisenemiskeeldu ning registreeriti üks salakaubavedamise juhtum.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine

7. novembril teatati, et Põhja-Tallinnas Randla tänaval asuvas korteris toimus konflikt 46-aastase mehe 48-aastase naise vahel.

Juhtum piiril

7. novembril saabus Istanbulist Tallinna Lennujaama Gruusia kodanik, kellel puudusid reisi eesmärki ja tingimusi õigustavad dokumendid. Mehele koostati sisenemiskeeld ning ta viibib Tallinna Lennujaama mitte-Schengeni alal kuni tagasilennuni.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Ähvardamine

7. novembri päeval ähvardas alkoholijoobes 34-aastane mees Tartus Turu tänaval noaga 36-aastast meest. Politsei pidas ähvardaja kinni.

Vargused

4. novembril avastati, et Tartus Turu tänaval bussijaama juures rattaparklast on varastatud lukustatud jalgratas Scott Contensa. Kahju on umbes 500 eurot.

6. novembri õhtul varastati Tartus Tiigi tänaval ühiselamu rattaparklast lukustatud jalgratas Trek. Kahju on umbes 300 eurot.

6. novembril varastati Tartus Vanemuise tänaval loodusmuuseumi rattaparklast lukustatud jalgratas Specialized. Kahju on umbes 500 eurot.

Politseile laekus teade, et 7. novembril varastas 18-aastane mees oma 22-aastaselt vennalt Tartus Jalaka tänaval korterist sülearvuti ja sularaha. Jagelus varguse pärast päädis kähmlusega, kuhu sekkus politsei. 18-aastane mees peeti kuriteos kahtlustatavana kinni ning viidi esialgu kainenema.

Juhtumid piiril

7. novembril tõkestati Luhamaa maanteepiiripunktis Eestisse sisenemine Valgevene Vabariigi kodanikul, 31-aastasel mehel, kelle põhjendused reisi eesmärgi kohta polnud usaldusväärsed, samuti puudusid piisavad elatusvahendid riigis viibimise perioodiks. Mehe autost avastasid tolliametnikud peidetuna 10200 Valgevene Vabariigi maksumärkidega sigaretti. Isikule väljastatud Poola Vabariigi Schengeni viisa tunnistati kehtetuks ja ta saadeti tagasi Venemaale.

7. novembril kontrollisid piirivalvurid Koidula piiripunktis veokit DAF, mida juhtis Usbekistani kodanik. Sõidukil avastati mitu olulist viga, näiteks oli kütusepaak valesti kinnitatud ning üks puuduolev kinnitus asendatud koormarihmaga, ka pidurikettad olid mõranenud. Kuna sõiduki lubamine Eesti teedele olnuks selle tehnilise seisundi tõttu teistele liiklejatele ohtlik, keelati sel Eestisse sisenemine ning suunati tagasi Venemaale.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaal olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

Ida-Virumaa

Röövimine

7. novembril teatati, et Jõhvis Pargi tänaval asuva spordistaadioni läheduses lükati 58-aastast naist ning rööviti tema käekott, milles olid dokumendid, ravimid ja prillid. Kahju on 97 eurot.

Kehaline väärkohtlemine

7. novembril teatati, et Kohtla-Järvel Olevi tänaval asuva maja juures rünnati 56-aastast alkoholijoobes meest.

Vargus

Ajavahemikul 30. oktoober kuni 7. november tungiti sisse Jõhvis Niidu tänaval asuvasse eramajja ning varastati televiisor Samsung, mängukonsool Xbox, ruuter TP-Link ja sularaha 300 eurot. Kahju kokku on 2620 eurot.

Juhtum piiril

7. novembril saabus Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1963. aastal sündinud Ukraina kodanik. Isikul puudusid piisavad rahalised vahendid ja asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks. Isik andis ebaselgeid ütlusi oma reisi eesmärkide kohta. Piiril väljastati sisenemiskeeld.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Vargused

4. novembril teatati politseile, et Roosna-Alliku alevikus on sisse tungitud eramu kõrvalhoonesse. Sealt varastati elektritrell, ketassaag ja muid tööriistu. Vargusega tekitatud kahju on 849 eurot.

7. novembril teatati politseile, et Paide vallas Eivere külas on sisse tungitud eramu kõrvalhoonesse. Sealt varastati mootorsaag ning kaks 10ne liitrist plastikust kanistrit bensiiniga. Tekitatud kahju on 600 eurot.

Pärnumaa

Avaliku korra raske rikkumine

3. novembril lõi Pärnus Rääma ja Kaevu tänava ristmikul 24-aastane naine talle tuttavat 30-aastast meest, kes sai viga.

Raplamaa

Kehaline väärkohtlemine

6. novembril lõi Märjamaa alevis Pargi tänaval asuvas korteris 44-aastane mees enda 36-aastast elukaaslast. Mees peeti kuritöös kahtlustatavana kinni.

Vargus

7. novembril teatati politseile, et Raplas asuvas poes lõhuti ära mänguautomaatide lukud ning varastati sealt 354 eurot sularaha. Lõhkumisega tekitatud kahju on 250 eurot.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 08.11.2017 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.