Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaeluministeeriumi 45. nädala eelinfo (2017-11-06 00:07:35)

 

Esmaspäev, 6. november

· Maaeluminister Tarmo Tamm, kalanduspoliitika ja välissuhete asekantsler Olavi Petron, põllumajandus- ja maaelupoliitika asekantsler Marko Gorban, toiduohutuse ning teaduse ja arenduse asekantsler Toomas Kevvaining eurokoordinatsiooni osakonnajuhataja Madis Pärtel osalevad Brüsselis toimuval Euroopa Liidu põllumajandus- ja kalandusministrite nõukogu istungil. Teemadeks on olukord rahvusvahelisel põllumajandustoodete turgudel, kõrgetasemeline konverents "Jätkusuutlik toidutootmine: muldade perspektiiv" ning taimekaitsevahendite säästva kasutamise direktiivi ning riiklike tegevuskavade rakendamise hindamisaruanne.

 

Teisipäev, 7. november

· Maaeluministeeriumi kantsler Illar Lemetti osaleb Rakveres AQVA konverentsikeskuses toimuval Piimafoorumil 2017. Kantsler teeb foorumil ettekande "Eesti piimanduse koht põllumajanduse ja kalanduse üldises strateegias".

· Teadus- ja arendusosakonna juhataja Külli Kaare juhib Euroopa Komisjoniga põllumajandusteaduste alalise komitee (SCAR) töögrupi koosolekut. Päevakorras on detsembris toimuva SCAR plenaaristungi ettevalmistus, 5. SCAR tuleviku-uuringu algatamine, Rahvusvahelise Biomajanduse Foorumi kompositsioon ja ülesanded, SCARi tööplaan 2018-2019 ning SCAR Põllumajandusteaduse ja ülemaailmsete väljakutsete (Agricultural Research for Global Challenges) ARCH töögrupi mandaadi uuendamine. Lisainfo: https://ec.europa.eu/research/scar/index.cfm.

 

Kolmapäev, 8. november

· Kell 10 kohtub toiduohutuse ning teaduse ja arenduse asekantsler Toomas Kevvai Maaeluministeeriumi väikeses saalis sotsiaalpartneritega. Päevakorras on põllumajandusteaduste alalise komitee (SCAR) töörühma nõuande poliitikaülevaade, Eesti maaelu arengukava nõuandemeetme ja eranõuande hetkeolukord, roll ja areng ning nõuande tuleviku teemaline arutelu.

· Kaubanduse ja põllumajandussaadusi töötleva tööstuse osakonna juhataja Taavi Kand osaleb Rakveres AQVA konverentsikeskuses toimuval konverentsil "Eesti piimasektori ekspordiväljavaated". Taavi Kand teeb foorumil ettekande "Eesti piimasektori ekspordist Maaeluministeeriumi pilgu läbi".

 

Neljapäev, 9. november

· Maaeluminister Tarmo Tamm ja toiduohutuse osakonna juhataja Martin Minjajev osalevad 8.‒9. novembril Tšehhis Prahas toimuval sigade Aafrika katku (SAK) kõrgetasemelisel kohtumisel.

· Teadus- ja arendusosakonna juhataja Külli Kaare osaleb 9.‒10. novembrini toimuval EL teaduse ühiskavandamise initsiatiivi "Põllumajandus, toiduga kindlustatus ja kliimamuutused" (FACCE JPI) juhtkomisjoni koosolekul, kus üheks oluliseks teemaks on Euroopa ühisprogrammi "Põllumajandusmuldade majandamine" (European Joint Programme on agricultural soil management) ettevalmistus. Lisainfo: https://www.faccejpi.com/.

 

Reede, 10. november

· Maaeluministeeriumi kantsler Illar Lemetti teeb ettekande Türi kultuurimajas toimuval viljelusvõistluse lõpukonverentsil. Veebileht: http://viljelusvoistlus.ee/2017/10/05/viljelusvoistlus-2017-lopukonverents-toimub-10-novembril-turi-kultuurimajas/.

 

Allikas: Maaeluministeeriumi pressiteade

 


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.