Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2017-11-03 14:55:07)

 

Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 78 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas 35 varavastast kuritegu, sealhulgas 19 vargust. Registreeriti viis inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai viga 11 inimest. Tabati neli alkoholijoobes ja üks narkojoobes sõidukijuht. Väärtegusid registreeriti 149.

Piiril väljastati kolm sisenemiskeeldu, riigist saadeti välja kolm inimest ja registreeriti üks viisaeeskirja rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine

2. novembril teatati, et Haaberstis Astangu tänaval asuvas korteris lõi 31-aastane mees 29-aastast naist ning tekitas temale kergemaid vigastusi. Politseinikud pidasid mehe kinni.

Juhtumid piiril

2. novembril saabus Istanbulist Tallinna Lennujaama Aserbaidžaani Vabariigi kodanik, kellel puudusid reisi eesmärki ja tingimusi õigustavad dokumendid. Mehele koostati sisenemiskeeld ning ta viibib Tallinna Lennujaama mitte-Schengeni alal kuni tagasilennuni.

2. novembril saabus Kiievist Tallinna Lennujaama Ukraina kodanik, kellel puudusid reisi eesmärki ja tingimusi õigustavad dokumendid. Naisele koostati sisenemiskeeld ning ta viibib Tallinna Lennujaama mitte-Schengeni alal kuni tagasilennuni.

2. novembril saabus Moskvast Tallinna Lennujaama Venemaa Föderatsiooni kodanik, kellel puudusid reisi eesmärki ja tingimusi õigustavad dokumendid. Mehele koostati sisenemiskeeld ning ta viibib Tallinna Lennujaama mitte-Schengeni alal kuni tagasilennuni.

LÕUNA PREFEKTUUR

Möödunud ööpäeva jooksul Lõuna prefektuuris teateid olulistest kuritegudest ei registreeritud.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargus

Ajavahemikul 28. oktoober kuni 2. november tungiti sisse Rakveres Tiigi tänaval asuvasse garaaži ja varastati murutraktor, kaheksa autoratast ja tööriistu. Kahju on ligi 8000 eurot.

Ida-Virumaa

Vargus

Ajavahemikul 14. oktoober kuni 2. november varastati Narvas Vaksali tänaval asuvast garaažiboksist sõiduki rehvid, bensiin ja kanistrid. Kahju kokku on 388 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Ähvardamine

2. novembril teatati, et Viisu külas ähvardas 19-aastane mees 19-aastast naist.

Saaremaa

Kehaline väärkohtlemine

2. novembril lõi Kihelkonna alevikus 51-aastane mees oma 51-astast elukaaslast, tekitades talle valu.

 

Allikas: PPA 3.11.17 pressiteade

 

 


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.