Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2017-10-20 14:37:58)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 72 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas 31 varavastast kuritegu, sealhulgas röövimine ja 21 vargust. Seitsmes liiklusõnnetuses sai vigastada seitse inimest. Tabati neli alkoholi- ja üks narkojoobes juht. Registreeriti 201 väärtegu.

Eestist saadeti välja kolm inimest ning registreeriti kaks viisaeeskirja rikkumist.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine

19. oktoobril teatati, et kesklinnas Kai tänaval toimus rüselus, mille tagajärjel sai 67-aastane naine vigastada.

Vargused

19. oktoobril teatati, et kesklinnas Narva maanteel asuvalt ehitusobjektilt varastati tööriistu. Esialgne kahju on 1600 eurot.

19. oktoobril kella 16.50 paiku varastas noormees Viru keskuse sporditarvete kauplusest jope ning põgenes keskusest. Ilmselgel põhjusel oli noormehe tähelepanu mujal ning ta jooksis Estonia puiesteel punase tulega ülekäigurajale ja sai sõiduautolt Mazda löögi. Noormees jooksis seejärel tagasi Viru keskusesse, kus turvatöötajad ta kinni pidasid ja toimetasid ta turvaruumi. Politseinikud toimetasid noormehe jaoskonda pärast seda, kui kiirabi oli ta üle vaadanud. Noormehel muid vigastusi peale marrastuse ei olnud.

Harjumaa

Kehalised väärkohtlemised

19. oktoobril teatati, et Haabneemes Kaluri teel asuvas kaupluses löödi 36-aastast naissoost turvatöötajat, kes sai vigastada.

19. oktoobril teatati, et Maardus löödi tundmatu isikute poolt 22-ja 20-aastast meest. Kiirabi toimetas mehed haiglasse.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Kehaline väärkohtlemine

Ööl vastu 20. oktoobrit puhkes Tartus Väike kaare tänaval asuvas korteris elukaaslaste vahel tüli, mis päädis rüselusega. Kähmluses viga saanud 32-aastane naine viidi tervisekontrolliks haiglasse. Joobes 40-aastane mees toimetati aga arestikambrisse kainenema.

Juhtum piiril

19. oktoobri õhtupoolikul viisid Lõuna prefektuuri piiri- ja migratsioonijärelevalve talituse töötajad koostöös tolliametnikega Põlva ja Võru maakonnas läbi kontrollreidi avastamaks ning tõkestamaks ajutise kontrolljoone ebaseadusliku ületuse teel salasigarettide ja alkoholi toimetamist riiki. Samuti teostati reidi ajal kontrolli dokumendi kaasas kandmise kohustuse täitmise, võltsitud dokumentide ja teisele isikule kuuluvate dokumentide kasutamise üle ning teostati liiklusjärelvalvet, et tuvastada alkoholijoobes juhte, tagada liiklusohutust ja avalikku korda. Kokku kontrolliti 177 sõidukit ja 210 isikut ning avastati kolm rikkumist. Juhtimiselt kõrvaldati üks juhtimisõiguseta roolikeeraja ning tolliametnikud alustasid kaks menetlust erimärgistatud diiselkütuse valekasutamise osas.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

19. oktoobril tungis 18-aastane mees Narvas A-A. Tiimanni tänaval asuvas korteris kallale 16-aastasele neiule.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Röövimine

18. oktoobril teatati, et Türi linnas Jõe tänaval tungis seni tuvastamata isik kallale 85-aastasele naisele, kellelt võeti ära kaks toidukotti, mis sisaldasid ka kahte rahakotti koos sularahaga ja mobiiltelefoni Samsung.

Kehaline väärkohtlemine

20. oktoobril teatati, et Paides Pikal tänaval lõi 44-aastane mees talle tuttavat 47-aastast naist, kes sai viga.

Läänemaa

Kehaline väärkohtlemine

19. oktoobril teatati, et Haapsalus Tulbi tänaval lõi 44-aastane mees talle tuttavat 41-aastast meest, kes sai viga.

Pärnumaa

Vargused

19. oktoobril teatati, et Pärnus Kase tänaval asuva ehituse juurest varastati lukustatud konteinerist ettevõttele kuuluvad kombivasarad, akulöökmutrikeeraja, ketassaag ja nurklihvija. Vargusega tekitatud esialgne varaline kahju on ligi 2600 eurot.

19. oktoobril teatati, et Häädemeeste vallas varastati traktorist diiselkütust ja tööriistu ning langetustraktorist erinevaid tööriistu ja diiselkütust. Vargusega tekitatud varaline kahju on täpsustamisel.

19. oktoobril teatati, et Pärnus Liblika tänaval asuvass kaupluses pani mees seljakotti viie euro väärtuses alkoholi ja väljus poest kauba eest maksmata. Turvamees pidas ka varem korduvalt vargusi toime pannud 50-aastase mehe kinni.

Raplamaa

Vargus

19. oktoobril teatati, et Kumma külas varastati veiste karjamaalt ettevõttele kuuluvad kaks lihaveise vasikat. Vargusega tekitatud esialgne varaline kahju on 1500 eurot.

Saaremaa

Vargus

19. oktoobril teatati, et Kuressaares Raekoja tänaval asuvas meelelahutusasutuses varastati käekott, milles olid sees mobiiltelefonid iPhone SE ja iPhone 6. Vargusega tekitatud esialgne varaline kahju on 1150 eurot.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 20.10.2017 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.