Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaeluministeeriumi 42. nädala eelinfo (2017-10-16 08:31:57)

Teisipäev, 17. oktoober

· Maaeluminister Tarmo Tamm ja kantsler Illar Lemetti osalevad Riigikogu rahanduskomisjoni istungil, kus minister annab ülevaate valitsemisala eelarvest ja vastab küsimustele.

Kolmapäev, 18. oktoober

· Kell 10.30 toimub teadmussiirde komisjoni istung, mida juhatab toiduohutuse ning teaduse ja arenduse asekantsler Toomas Kevvai. Päevakorras on teadmussiirde ja teavituse toetuse määruse muudatused ning üldine teadmussiirde tegevuste korraldamise arutelu uue programmiperioodi ettevalmistamiseks. Komisjoni tegevus on kajastatud: https://www.agri.ee/et/teadmussiirde-komisjon.

Neljapäev, 19. oktoober

· Kalanduspoliitika ja välissuhete asekantsler Olavi Petron osaleb Tallinna Ülikooli konverentsikeskuses (Narva mnt 29) toimuval BONUS programmi sümpoosionil "Science delivery of sustainable use of the Baltic Sea living resources". Ajakava: https://www.bonusprojects.org/files/5707/BONUS_symposium_
programme.pdf
.

· Maaeluminister Tarmo Tamm osaleb Vabariigi Valitsuse istungil ja valitsuskabineti nõupidamisel.

· Kaubanduse ja põllumajandussaadusi töötleva tööstuse osakonna juhataja asetäitja Kadi Raudsepp ja peaspetsialist Kerli Nõges osalevad 19.‒20. oktoobrini Pärnus toimuval Interreg Baltic Sea Region programmist rahastatava projekti "Baltic Sea Food" avaseminaril. Maaeluministeerium on projekti "Baltic Sea Food" juhtpartner. Kolm aastat kestvas projektis osaleb 15 erinevat toiduvaldkonna eest vastutavat organisatsiooni 10 Läänemere piirkonna riigist. Lisaks Maaeluministeeriumile on projektis Eesti partneritena osalemas MTÜ Eesti Maaturism ning Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda. Projekti eesmärk on välja töötada toimiv ärimudel, mis aitaks piirkondlikel toiduvõrgustikel kohalikke toidutooteid nii kohvikutele, restoranidele, hotellidele kui ka maaturismiettevõtetele tõhusamalt ja kuluefektiivsemalt turustada.



Allikas: Maaeluministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.