Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi 42. nädala eelinfo (2017-10-16 08:29:24)

Esmaspäev, 16. oktoober

· Sellel nädalal on keskkonnaminister Siim Kiisler ja asekantsler Meelis Münt kõrgetasemelisel kliimakohtumisel Fidžil, mis on ettevalmistus novembris toimuvaks ÜRO kliimakonverentsiks COP23.

· Esmaspäeval toimub Pärnu Kutsehariduskeskuses seminar "Energia -ja ressursitõhusus tootmises", kus Siim Umbleja ja Timo-Mati Pall tutvustavad ressursitõhususe meedet ja KIKist toetuse taotlemise võimalusi.

Teisipäev, 17. oktoober

· Algusega kell 10 korraldab Maa-amet Jõhvis (Pargi 15) Euroopa kõrgussüsteemi tutvustava infopäeva, kus tutvustatakse uuele kõrgussüsteemile üleminekuga seonduvaid muudatusi, sh muudatusi topo-geodeetilise uuringu ja teostusmõõdistamise tegemise nõuetes, ja üleminekuperioodi. Infopäevale on oodatud projekteerijad, geodeedid, ehitusvaldkonna spetsialistid, planeeringute tegijad ja teised, kelle tööd kõrgussüsteemi muutus mõjutab. Infopäevale palume eelnevalt registreerida.


· Teisipäeval toimub Kohtla-Järve TTÜ Virumaa Kolledžis seminar "Energia -ja ressursitõhusus tootmises", kus Siim Umbleja ja Timo-Mati Pall tutvustavad ressursitõhususe meedet ja KIKist toetuse taotlemise võimalusi.

· Teisipäeval ja kolmapäeval toimub Albaanias, Tiranas Euroopa avaliku sektori keskkonnaaudiitorite töörühma EUROSAI WGEA aastakoosolek. Selle raames viiakse läbi keskkonna- ja ruumiandmete teemaline koolitus, kus üheks koolitajaks on Maa-ameti geoinformaatika osakonna juhataja Mariliis Aren.

Kolmapäev, 18. oktoober

· Kolmapäeval ja neljapäeval toimub Tallinnas Mustpeade majas Ringhangete konverents. Konverentsil räägitakse, mida ringhanked endast kujutavad, mille poolest nad erinevad tava- ning rohehangetest ja kui kaugel on ringhangetele üleminekuks Eesti.

· Kolmapäeval on kõik Lõuna-Eesti omavalitsuste esindajad oodatud Keskkonnaameti Tartu kontoris (Aleksandri 14, Tartu) toimuvale seminarile "Jäätmete liigiti kogumise edendamine kohalikus omavalitsuses, 2017", kus jagatakse infot jäätmete liigiti kogumise hetkeolukorrast ning jäätmehoolduse rahastamise muudatustest.

· Tartu Ülikooli loodusmuuseumis avatakse näitus "Kaduvate liikide kannul" , mille valmimist toetas Keskkonnainvesteeringute Keskus.

· Kolmapäeval toimub Tartus Eesti Maaülikoolis seminar "Energia -ja ressursitõhusus tootmises", kus Siim Umbleja ja Timo-Mati Pall tutvustavad ressursitõhususe meedet ja KIKist toetuse taotlemise võimalusi.

· Toimub esimene Loodusmuuseumi oktoobrimatk rabasse. Eesti Loodusmuuseum korraldab oktoobrikuu teises pooles neli rabamatka, mis viivad huvilised sügiseselt värvikirevasse rabasse. 18. ja 25. oktoobril toimuvad retked Pääsküla rabas Tallinnas ning 21. ja 28. oktoobril Palasi rabas Raplamaal.

Neljapäev, 19. oktoober

· Kell 18 ootab Loodusmuuseum taas kõiki Öökulli akadeemiasse, kus sel korral on külas folklorist Madis Arukask ning juttu tuleb eestlastest kui metsarahvast rahvausundilises plaanis.

· Kell 17 avatakse Tartus Omicumi aatriumis fotonäituse "Meid kotib" . Fotovõistlust ja näitust "Meid kotib" korraldab Negavati IV hooajal kolmandale kohale tulnud meeskond "Poko", kes toodab kergesti stiilseks võtmehoidjaks kokkuvolditavat korduvkasutatavaid poekotte asendamaks õhukesi kilekotte. Fotokonkursi ja näituse eesmärk on tähelepanu pöörata plastikule meie ümber.

· Kell 16 avatakse Saaremaal uus puiduhakkel töötav Kärla katlamaja. Katlamaja valmis Keskkonnainvesteeringute Keskuse toetusel.

Reede, 20. oktoober

· Reedel on kõik Lääne-Eesti omavalitsuste esindajad oodatud Keskkonnaameti Pärnu kontoris (Roheline 64, Pärnu) toimuvale seminarile "Jäätmete liigiti kogumise edendamine kohalikus omavalitsuses, 2017", kus jagatakse infot jäätmete liigiti kogumise hetkeolukorrast ning jäätmehoolduse rahastamise muudatustest.

· Reedel Tallinnas Tehnopolis seminar "Energia -ja ressursitõhusus tootmises", kus Siim Umbleja ja Timo-Mati Pall tutvustavad ressursitõhususe meedet ja KIKist toetuse taotlemise võimalusi.


Allikas: Keskkonnaministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.