Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
(2017-10-11 16:54:22)

 

Politsei- ja Piirivalveametis registreeriti möödunud ööpäeval 85 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli kolm avaliku korra rasket rikkumist, 31 varavastast kuritegu, mille hulgas oli 20 vargust (kaks sõidukivargust ja omavolilist kasutamist). Registreeriti kolm inimvigastustega liiklusõnnetust, milles hukkus üks ja sai vigastada 3 inimest. Tabati 10 alkoholijoobes sõidukijuhti. Väärtegusid registreeriti 136.

Registreeriti üks piirilt väljastatud sisenemiskeeld ja kolm Schengeni viisaeeskirja rikkumist. Eestist saadeti välja kolm isikut.

Möödunud nädala jooksul registreeriti 10 euro võltsimisega seotud kuritegu.

 

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine

10. oktoobril teatati, et Põhja-Tallinnas Sõle tänaval asuvas baaris lõi tundmatu mees 29-aastast meest ning tekitas temale kergemaid vigastusi. Kiirabi toimetas kannatanu haiglasse.

Vargus

10. oktoobril teatati, et Kristiines Tulika tänaval asuvast korterist varastati kaks arvutit, peegelkaamera, kõlarid ja teisi esemeid. Esialgne kahju 4555 eurot.


Harjumaa

Kehalised väärkohtlemised

10. oktoobril teatati, et Viimsi vallas Muuga külas toimus konflikt 51- ja 36-aastase mehe vahel.

10. oktoobril teatati, et Maardu linnas Veeru tänaval asuvas korteris lõi 22-aastane naine esemega 35-aastast meest ning tekitas temale kergemaid vigastusi. Kiirabi toimetas mehe haiglasse.

 

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Kehaline väärkohtlemine

10. oktoobri õhtul kella 20.30 paiku teatati politseile, et Tartus Marja tänaval puhkes noorte vahel tüli, milles sai kergemaid marrastusi 15-aastane neiu. Meedikute abi ta siiski ei vajanud ning politsei toimetas kogu seltskonna asjaolude selgitamiseks jaoskonda.

Vägivald võimuesindaja vastu

10. oktoobril kella 16.20 paiku sai politsei väljakutse Tartus Aardla tänava kortermajja, kus agressiivne joobes mees laamendas naabrite uste taga. Tagamaks majaelanike rahu ning joobes mehe turvalisus, otsustas politsei ta arestimajja kainenema viia. Seni korrakaitsjatega rahumeelselt suhelnud joobes 55-aastane mees muutus aga arestimajas agressiivseks ning lõi politseinikku. Politseinik pöördus esmaabiks TÜ Kliinikumi.

Asja omavoliline kasutamine

Ööl vastu 10. oktoobrit varastati Luunja aleviku ratsabaasist ATV Polaris, mis veidi aega hiljem lähedalasuva talu õuelt leiti. Juhtunu üksikasju selgitab politsei edasises menetluses.

Viljandimaa

Kehaline väärkohtlemine

10. oktoobril teatati politseile, et Viiratsi alevikus Ehitajate tänava korteris puhkes abikaasade vahel tüli, mille käigus sai viga 56-aastane naine. Politsei toimetas joobes ja agressiivse 43-aastase mehe kainenema, kannatanu pöördus esmaabiks haiglasse.

Juhtum piiril

10. oktoobril kella 13.40 paiku saabus Luhamaa maanteepiiripunkti riigist väljuvale suunale piirikontrolli Venemaa Föderatsiooni numbrimärgiga sõiduauto Mitsubishi, mille kontrollimisel avastasid piirivalvurid masina kindalaekast antiradari. Autoroolis olnud 55-aastasele mehele selgitati, et sõidukist avastatud seade on Eestis seadusega keelatud. Masinast leitud seade konfiskeeriti, juhile koostati väärteoprotokoll ning ta lahkus Venemaa Föderatsiooni.

 

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Tööõnnetus

10. oktoobril kella 10.40 paiku juhtus tööõnnetus Rakvere linnas Tootmise tänaval, kus 25-aastane mees sõitis autolaaduriga tootmishoonest väljudes otsa 49-aastasele naisele. Juht oli kaine. Kiirabi toimetas naise haiglasse. Politsei alustas juhtunu uurimiseks kriminaalmenetlust Karistusseadustiku paragrahvi järgi, mis käsitleb töötervishoiu- ja tööohutusnõuete eiramist, kui sellega on ettevaatamatusest tekitatud inimesele raske tervisekahjustus (KarS § 197 lg. 1.).

Ida-Virumaal olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

Juhtum piiril

10. oktoobril saabus Narva-1 piiripunkti riigist väljuvale suunale 1979. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanik, kelle dokumentiide kontrollimisel selgus, et isik viibis Schengeni territooriumil seadusliku aluseta 17 kalendripäeva. Isikule määrati rahatrahv ning isik lahkus Vene Föderatsiooni.

 

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Asja omavoliline kasutamine

10. oktoobril teatati, et Haapsalus Sadama tänaval asuvast hoovist on omavoliliselt ära võetud sõiduauto Crysler.

Pärnumaa

Vargus

9. oktoobril teatati, et Vändra alevis Vana tänaval asuvast korterist varastati kuldehe, mobiiltelefon Samsung Galaxy ja mobiiltelefoni laadija. Vargusega tekitati varalist kahju 230 eurot.

Avaliku korra raske rikkumine

10. oktoobril sai politsei teate, et Pärnus Hommiku tänaval asuvas meelelahutusasutuses lõi 23-aastane mees 28-aastast meest, kes sai viga.

Raplamaa

Vargus

10. oktoobril teatati, et Aespa alevikus Ratta põik tänaval tungiti uste lahtikangutamise teel sisse kuuri ja sauna, kust varastati elektrisaag, elektriline oksasaag ja muid tööriistu. Vargusega tekitati varalist kahju ligi 580 eurot.

Saaremaa

Kehaline väärkohtlemine

9. oktoobril teatati, et Kuressaares Tehnika tänaval lõi 59-aastane mees talle tuttavat 43-aastast meest, tekitades talle sellega valu.

 

Allikas: PPA pressiteade

 

 


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.