Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Digitaalvaldkonna tippkohtumine möödus politsei jaoks rahulikult (2017-09-30 10:17:11)

 

Eesti EL Nõukogu eesistumise suurim üritus möödus politsei jaoks töiselt, kuid suuremate vahejuhtumiteta. Ürituse turvalisele sujumisele aitasid kaasa ka kõik liiklejad, kes järgisid politsei varasemaid soovitusi.

 

Põhja prefekt Kristian Jaani sõnul on politseinikel seljataga töised päevad, mis aga märkimisväärseid vahejuhtumeid endaga kaasa ei toonud. "Otseselt eesistumisega seotud korrarikkumisi kohtumise ajal ei olnud. Politsei sai teha oma planeeritud tegevusi ning üritus sujus tõrgeteta," lausus prefekt.

 

Kohtumise kordaminekule aitasid kaasa ka kõik liiklejad, kes juhindusid politsei soovitustest ja suhtusid mõistvalt kehtestatud piirangutesse. "Tänan siiralt kõiki autojuhte, kes hoidusid autodega kesklinna tulemast ja aitasid niimoodi vältida suuremaid ummikuid ja seisakuid kesklinnas," sõnas Jaani.

 

Prefekt lisas, et digitaalvaldkonna tippkohtumine oli ühtlasi ka viimane üritus, mis endaga rohkem liikluspiirangud kaasa tõi. "Oktoobris ja novembris toimuvad üksikud üritused liiklusele enam nii suurt mõju ei avalda ja tavapärane sügisene rütm liikluses saab taastuda."

 

Tippkohtumise ajal oli Tallinnas turvalisust tagamas ühtekokku ligi 800 politseinikku ning abiks mitmed koostööpartnerid.

 

 

Allikas: PPA 30.9.17 pressiteade

 


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.