Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei soovitab eesistumise tippkohtumise ajal Tallinna kesklinnas sõitmisest hoiduda (2017-09-25 05:53:54)


Seoses EL eesistumise digitaalvaldkonna tippkohtumisega on 28.-29. septembril Tallinna kesklinnas ulatuslikud liikluspiirangud. Politsei palub liiklejatel varuda tavapärasest oluliselt rohkem aega.

Delegatsioonid saabuvad neljapäeva pärastlõunal ja liiguvad seejärel lennujaamast kesklinna hotellidesse. Tippkohtumine toimub reedel, mistõttu on Tallinna kesklinnas oodata ulatuslikke liikluspiiranguid.

"Neljapäeval ja reedel liiguvad Tallinna kõik Euroopa Liidu riigipead ja delegatsioonid, mis tähendab rohkelt liiklusseisakuid ja ootamist. Soovitame sõidukijuhtidel neljapäeva pärastlõunal ja reede õhtul Tartu maanteed mitte kasutada ning linnast väljumiseks ja linna sisse sõitmiseks kasutada Viljandi maanteed või Männiku teed," sõnas Põhja prefektuuri vanemkorrakaitseametnik Tõnu Janter.

Janteri sõnul tasub kesklinnas liiklejatel varuda oluliselt rohkem aega ja võimalusel eelistada jalgsi liikumist. "Lisaks liiklusseisakutele tasub arvestada sellega, et osade hotellide juures on parkimine piiratud. Segaduse vältimiseks paigaldamevarakult hotellide ümbrusesse ajutised liikluskorraldusmärgid, mida sõidukijuhid peaksid kindlasti jälgima," lisas Janter.

"Eesistumise tippkohtumine on viimane raske pingutus Tallinna liikluses. Seejärel on planeeritud madalama kategooria üritused, millega kaasnevad üksikud piirangud ja lühiaegsed liiklusseisakud. Tänan kõiki liiklejaid mõistva suhtumise ja kannatlikkuse eest," rääkis Janter.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.