Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Euroopa Liit ja Hiina allkirjastasid Turu deklaratsiooni (2017-09-22 00:19:40)

Hiina veeressursside minister Chen Lei, Euroopa Komisjoni volinik Karmenu Vella ning Euroopa Liidu liikmesriikide esindajad, seal hulgas ka Eesti keskkonnaminister Siim Kiisler, allkirjastasid Turu deklaratsiooni, et rõhutada Euroopa Liidu ja Hiina veealase koostöö olulisust, samuti ka ettevõtete tähtsat rolli veemajanduse arendamisel.

Turu deklaratsioon, mis on oma olemuselt ühiste kavatsuste memorandum, toob välja ka vee olulise rolli säästva arengu eesmärkide täitmisel. "Pea kõik säästva arengu eesmärgid on üht-või teistpidi seotud veega - lisaks sellele, et puhas joogivesi on elulise tähtsusega kogu planeedi elanike jaoks, annab vesi meile ka toitu ja energiat. Seetõttu on oluline, et hoiame oma vee puhtana," ütles keskkonnaminister Siim Kiisler.

Eile toimus Soomes Turu linnas kõrgetasemeline veeteemaline kohtumine, mille eesmärk on edendada Euroopa Liidu ja Hiina veealast koostööd. Hiina ja Euroopa veealane platvorm (CEWP) loodi Taani eestvedamisel 2012. aastal, ning selle eesmärk on poliitilise dialoogi edendamine veealaste uuenduste osas, integreeritud veemajanduse põhimõtete propageerimine, veealase innovatsiooni ja jätkusuutlikkuse soodustamine, ühiste teadusuuringute läbiviimine, ettevõtete vahelise koostöö edendamine (sh. veesektor) jms.

Suurema valiku fotosid leiab siit: https://flic.kr/s/aHsm3bKEFC

Allikas: Keskkonnaministeeriumi pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.