Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi 38. nädala eelinfo (2017-09-18 00:03:20)

Esmaspäev, 18. september

· Algusega kell 14 toimub Keskkonnaameti Haapsalu kontori saalis (Kiltsi tee 10) keskkonnahariduse infopäev. Infopäevadele on oodatud nii lasteaia- kui kooliõpetajad, huvijuhid, koolijuhid kui ka teised huvilised. Infopäev on tasuta, kuid vajalik on eelregistreerimine maakonna keskkonnahariduse spetsialistile.

· Esmaspäevast reedeni toimub Kanadas, Montrealis Loode-Atlandi kalandusorganisatsiooni (NAFO) aastakoosolek, kus võetakse vastu 2018. aasta kalapüügikvoodid ja püügitingimused. Eesti koordineerib koosolekul Euroopa Liidu tööd.

Teisipäev, 19. september

· Algusega kell 13 toimub Rapla Keskraamatukogu saalis (Lasteaia 5) keskkonnahariduse infopäev. Infopäevadele on oodatud nii lasteaia- kui kooliõpetajad, huvijuhid, koolijuhid kui ka teised huvilised. Infopäev on tasuta, kuid vajalik on eelregistreerimine maakonna keskkonnahariduse spetsialistile.

· Teisipäevast neljapäevani toimub Keskkonnaagentuuris (Mustamäe tee 33, Tallinn) Läänemere riikide merereostuse hindamise ekspertide nõupidamine. Nõupidamisel uuendatakse andmeid Läänemerre jõudvate saasteainete koguste kohta ning antakse hinnanguid, kui palju riigid peavad veel merre jõudvate saasteainete koguseid vähendama.

Kolmapäev, 20. september

· Keskkonnaminister Siim Kiisler kohtub Euroopa Komisjoni asepresidendi Maroš Šefcoviciga.

· Algusega kell 13 toimub Järva Maavalitsuse IV korruse saalis (Rüütli 25) keskkonnahariduse infopäev. Infopäevadele on oodatud nii lasteaia- kui kooliõpetajad, huvijuhid, koolijuhid kui ka teised huvilised. Infopäev on tasuta, kuid vajalik on eelregistreerimine maakonna keskkonnahariduse spetsialistile.



Neljapäev, 21. september

· Keskkonnaminister Siim Kiisler osaleb Turus toimuval CEWP (China Europe Water Platform) kõrgetasemelisel konverentsil.

Lisainfot konverentsi kohta leiab siit.

· Algusega kell 13 toimub Rakvere Kolledži saalis (Pikk 40) keskkonnahariduse infopäev. Infopäevadele on oodatud nii lasteaia- kui kooliõpetajad, huvijuhid, koolijuhid kui ka teised huvilised. Infopäev on tasuta, kuid vajalik on eelregistreerimine maakonna keskkonnahariduse spetsialistile.

· Algusega kell 18 toimub Eesti Loodusmuuseumis järjekordne Öökulli akadeemia, kus sel korral tutvustatakse seenenäitust.

· Algusega kell 18 korraldab Keskkonnaamet Matsalu 60. aastapäeva tähistava juubeliürituse "Matsalu jäljed filmikunstis", mis toimub Penijõe mõisas Läänemaal. Filmiõhtul saab näha vanu filme Matsalu loodusest ning kuulda filmitegijate ja endiste looduskaitsetöötajate kommentaare Matsaluga seotud kogemustest.

Reede, 22. september

· Algusega kell 18 peab Eesti Loodusmuuseumi Öökulli akadeemias venekeelse seeneteemalise loengu loodusmuuseumi bioloog Jekaterina Pesotski.

· Keskkonnaamet esitleb reedel ja laupäeval Lahemaa rahvuspargi programmi "Orgaaniline Lahemaa -10 aastat kultuuripärandi koolitusi rahvuspargis" Balti jaamas toimuval Ökomässul. Programm annab ülevaate, kuidas viimase 10 aasta jooksul on koostöös kohaliku kogukonnaga Lahemaal hoitud ja edendatud ehituspärandit, traditsioonilist looduskasutust, nendega seotud oskusi ja teadmisi.

Allikas: Keskkonnaministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.