Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Piirivalvurid, päästeametnikud ja vabatahtlikud merepäästjad harjutasid Mustvees koostööd (2017-09-15 15:38:49)


Neljapäeval, 14. septembril toimus Mustvee sadamas ja Peipsi järvel Politsei- ja Piirivalveameti, Päästeameti ning vabatahtlike merepäästjate ühisõppus.



Seekordne merepäästeõppus oli harjutuspunktidele reageerimise formaadis, mis andis kõikidele reageerijatele võimaluse samade harjutuste läbitegemiseks. Ühiselt harjutati otsinguid Peipsi järvel, alajahtunutele esmaabi andmist, navigatsiooni ja sidepidamist teiste päästemeeskondadega, pinnaltpäästmist, pukseerimist, hätta sattunud veesõidukilt evakueerimist, rannikult evakueerimist ja tulekahju kustutamist veesõidukil.

Õppuse eesmärgiks oli harjutada koostööd piirivalvurite, päästjate ja vabatahtlikele merepäästjate vahel, et reaalse merepäästesündmuse lahendamisel võimalikult efektiivselt koos toimida.

PPA valmisoleku ja reageerimise büroo juhtivpiiriametnik Kristo Kotkase sõnul andis seekordne õppus väga hea kogemuse reageerimiseks merepäästetöödele ning tõi selgelt välja, mida me juba oskame ning mille osas meil tuleb veel oma oskusi täiendada. "Taolised koosharjutamised ongi suurepärane võimalus uutel meeskonnaliikmetel kogemusi saada ning vanematel olijatel oma teadmisi kinnistada," kinnitas Kotkas.

Õppusel osalesid Lõuna, Ida ja Lääne prefektuuri kordonite piirivalvurid, päästeametnikud ning vabatahtlikud merepäästjad.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 15.09.2017 pressiteade



Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.