Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Vabad kohad Looduse Omnibussi retkedele (2017-09-13 19:22:29)

 

Retk Kristjan Jaak Petersoni jälgedes Tartust Riiga

Sel nädalavahetusel korraldame koostöös Vikerraadioga kahepäevase retke Kristjan Jaak Petersoni jälgedes Tartust Riiga.

Retke juhivad Piret Kriivan Vikerraadiost, Eesti soost Läti näitleja Jaanus Johanson, Priit Reimann Valgamaa muuseumist, kooliõpetajad Krista Tõnnov Tartust, Kaja Raud Otepäält ning Triin Jürgenstein ja Aiva Plauča Riia Eesti Põhikoolist. Retkel kohtume ka tuntud jooksja ja luuletaja Contraga, kes osaleb laupäeval Kütioru maastikujooksul ning pühapäeval Valmiera maratonil.

Buss väljub Tallinnast Rahvusraamatukogu eest laupäeval 7.30, liitumine Tartust ajaloolise "Kaunase" restorani vastas Vabaduse puiesteel asuvate kunagiste tribüünide eest (Keskpargi juurest) kell 10. Tagasi Tartus pühapäeval kell 19, Tallinnas kell 22.

Vaata lähemalt siit

On veel mõned vabad kohad!

Öökulli akadeemia uurib, millised seened kasvavad Iraanist Paapua Uus-Guineani

Septembri teine Eesti Loodusmuuseumi Öökulli akadeemia toimub sel neljapäeval, 14. septembril. Kell 18 algaval loodusõhtul on külas mükoloog Sergei Põlme ning selle kordse loengu teemaks on "Seeni uurimas Iraanist Paapua Uus-Guineani".

Akadeemias kuuleb põnevaid reisijutte seeneproovide korjamise ekspeditsioonidest looduslikult ja kultuuriliselt kaugetesse kohtadesse Aasias ja Okeaanias.

Sergei Põlme on Tartu Ülikooli mükoloog ning raamatu "Minu Prantsuse Guajaana" autor.

Kaugete maade seeni tutvustav loodusõhtu on sissejuhatuseks juba sel reedel algavale Eesti Loodusmuuseumi 55. seenenäitusele. 15.-24. septembril loodusmuuseumi hoovis avatud seente väljapanek tutvustab nii söödavaid, mittesöödavaid, tinglikult söödavaid kui mürgiseid seeneliike ning vaatleb sel aastal lähemalt ka inimese konkurente seeneroale - nn seeneusse. Näituse kohta saab lähemalt lugeda siit.

Öökulli akadeemias osalemiseks ei ole vajalik eelnev registreerimine, osaleda saab muuseumipiletiga (õpilasele ja pensionärile 3€, täispilet 5€). Eesti Loodusmuuseum asub Tallinna vanalinnas, aadressil Lai 29a.

Toetab Keskkonnainvesteeringute Keskus

 

Allikas: Looduse Omnibussi 13.9.17 teadaanne

 


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.