Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaeluministeeriumi 37. nädala eelinfo (2017-09-09 10:28:55)
 

Esmaspäev, 11. september

· Kell 14 osaleb maaeluminister Tarmo Tamm Euroopa Liidu asjade komisjoni istungil, kus annab ülevaate Euroopa Liidu põllumajandus- ja kalandusministrite mitteametlikust kohtumisest AGRIFISH.

· Maaeluminister Tarmo Tamm osaleb Riigikogu XIII koosseisu 6. istungijärgu avaistungil.

· Eesti toidu kuu raames üle-Eesti toimuvate ürituste programm: http://eestitoit.ee/et/kategooriad/eesti-toidu-kuu-2017.



Teisipäev, 12. september

· 12.‒15. septembrini toimub Tallinnas Original Sokos Hotel Viru hotellis peaveterinaaride mitteametlik kohtumine.

Kolmapäev, 13. september

· Maaeluministeeriumi väikeses saalis toimub Majanduskoostöö ja Arengu Organisatsiooni (OECD) esindajatega maaeluministeeriumi ja OECD koostöös valmiva Eesti innovatsioonipoliitika ja põllumajandusvaldkonna innovatsioonisüsteemi ülevaatele Eesti Maaülikooli majandus- ja sotsiaalinstituudi poolt koostatud taustaraporti arutelu.

· Eesti toidu kuu raames toimub Tartumaal Eesti Põllumajandusmuuseumis (Ülenurme vald, Pargi 4) lastele ja noortele kokakooli töötuba, kus õpitakse valmistama põnevaid ning maitsvaid suupisteid. Registreerimine ja lisainfo: www.epm.ee.



Neljapäev, 14. september

  • Maaeluminister Tarmo Tamm osaleb Vabariigi Valitsuse istungil ja kabinetinõupidamisel.

  • Kell 13 osalevad toiduohutuse ning teaduse ja arenduse asekantsler Toomas Kevvai ja taimetervise osakonnajuhataja Sigmar Suu Maaeluministeeriumi väikeses saalis toimuval taimekaitsevahendite kasutamisega seonduvate ettepanekute ja vastavasisuliste õigusaktide muudatuste arutelul, kuhu on kutsutud põllumajandus- ja mesindusorganisatsioonid ning temaatikaga seotud ametiasutused.



Reede, 15. september

· Maaeluminister Tarmo Tamm osaleb Eesti künnimeistrivõistluste avamisel ja VIP künnivõistlusel Tartumaal Rõhu katsekeskuses ja Haage Agro põldudel. Info ürituse kohta: https://www.emu.ee/ylikoolist/uudised/kunnivoistlused-2017/.



Laupäev, 16. september

· Maaeluminister Tarmo Tamm osaleb Paunveres toimuval laadal.



Allikas: Maaeluministeeriumi 8.9.17 pressiteade

 


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.