Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tartu loodusmaja kutsub kalastuslaagrisse Alam-Pedja Looduskaitsealal (2017-09-06 15:09:17)

 

Ootame 1.-3. klassi kalastamishuvilisi lapsi koos ema või isaga keskkonnasäästliku harrastuskalapüügi laagrisse, mis toimub 16.-17. septembril. Laager toimub kaunil Alam-Pedja looduskaitsealal, kus kalastame mitmekesisel Emajõel ja majutume hubases Palupõhja looduskoolis.

 

Koguneme 16.09 kell 11.00 Palupõhja looduskooli ees. Kahe päeva jooksul on põhirõhk praktilisel keskkonnasäästlikul kalapüügil nii kaldalt kui paadist. Samas tutvustatakse ka erinevaid kalaliike, püügivahendeid, nende hooldust ja kehtivat seadusandlust. Kalapüüki juhendavad kogenud kalastajad Peep Männil ja Lea Saar. Loomulikult teeme tutvust ka imelise sügisega Alam-Pedjal. Laager lõppeb 17.09 peale lõunasööki ca kell 14.00.

 

Kohapeal pakutakse sooja toitu, ööbimine toimub ühes suures ruumis (võib võtta ka oma telgi), kaasa on vaja võtta magamiskott, padjapüür (padjad olemas), käterätt, ilmastikukindlad riided-jalanõud ja kui on, siis isiklik kalapüügivarustus.

 

Laagris osalemise tasu on 20€ (laps+vanem kokku). Vajalik on eelnev registreerimine: maris.magi@teec.ee

Keskkonnasäästliku harrastuskalapüügi laagrite toimumist toetab SA Keskkonnainvesteeringute Keskus. Kalapüügilaagrid on pälvinud Keskkonnakäpp 2017 tunnustuse Õnneliku õppe ja Rahva lemmiku kategoorias.

 

Allikas: Tartu loodusmaja 6.9.17 teadaanne

 

 


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.