Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
EASi eestvedamisel kohtuvad Tallinnas Baltimaade, Aasia ja USA turismiettevõtjad (2017-09-04 16:17:16)

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse (EAS) turismiarenduskeskus korraldab sel nädalal Baltimaade suurimat kontaktüritust Baltic Connecting, mis toob Eestisse enam kui 50 maailmatasemel reisikorraldajat Aasiast ja Ameerika Ühendriikidest. Nendega kohtuvad 54 turismiteenuse pakkujat Eestist, Lätist ja Leedust. Homme, 5. septembril esineb üritusel tervitussõnavõtuga ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Urve Palo.

EASi turismiarenduskeskuse direktori Tarmo Mutso sõnul on ürituse eesmärk oluliselt suurendada väljastpoolt Euroopat Eestisse saabuvate turistide arvu. "Kutsusime suured Aasia ja Ameerika Ühendriikide reisikorraldajad siia, et tutvustada neile Eestit kui atraktiivset reisisihti ning anda kohalikele turismiettevõtjatele võimalusi luua koostöökontakte rahvusvaheliste partneritega," lisas Mutso.

"Aasia turistid reisivad Euroopasse üha rohkem. Panustame aktiivselt sellesse, et ühe arvestatava sihtkohana oleks nende valikus eelistusena ka Eesti," märkis Mutso ning avaldas lootust, et kasvule annab panuse ka Vantaa lennujaama uuendamine Soomes ning Finnairi jõuline tegevus Aasia suunal, sest paljud Soome saabuvad Aasia turistid võtavad ette ka reisi Eestisse.

Ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Urve Palo ütles, et tunneb rõõmu suurenevast turistide hulgast, kes saabuvad meile Hiinast, Jaapanist, USAst ja Lõuna-Koreast.

"Kuna Aasiast saab Finnairi kaudu lennata otse Helsingisse, võime öelda, et ka Eestil on Aasia riikidega otseühendus olemas," ütles minister, "ka numbrid kinnitavad, et Aasia turistide arv on viimase kolme aasta jooksul kahekordistunud ning see on muutnud selle piirkonna meie ja kogu Baltikumi jaoks väga oluliseks regiooniks."

Sel aastal keskendub Baltic Connecting kaugete turgude kasvavale tähtsusele, tuues Tallinnasse 54 osalejat Jaapanist, Hiinast, Lõuna-Koreast, Singapurist ja Ameerika Ühendriikidest. Ürituse käigus tutvustatakse reisikorraldajatele turismivõimalusi ja -teenuseid Eestis, Lätis ja Leedus eesmärgiga luua kontakte potentsiaalsete koostööpartneritega. Täna ja homme toimuvad ürituse raames seminar ning töötoad Tallinnas. Kolmapäevast reedeni toimuvad tootetutvustusreisid Eestis, Lätis ja Leedus.

EASi turismiarenduskeskus korraldab üritust Baltic Connecting koostöös Läti Investeeringu- ja Arenguagentuuri turismiosakonna ja Leedu Riikliku Turismiameti ning Finnairiga. Baltic Connecting toimub järgemööda Eestis, Lätis ja Leedus. Ürituse korraldamist toetab Euroopa Regionaalarengu Fond.


Allikas: Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus (EAS)


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.