Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Esmaspäeval algav tarkusenädal toob Tartu kesklinna palju huvitavaid ettevõtmisi (2017-08-24 18:02:09)

 

Esmaspäevast, 28. augustist algab Tartus tarkusenädal, mis toob kolmeks päevaks südalinna huviharidusmessi ning palju muid põnevaid ettevõtmisi. Tarkusenädalale paneb väärika punkti koolirahu väljakuulutamine 1. septembril. 

 

Tartu huvitegevuste pakkujad koonduvad kolmeks päevaks Tartu kesklinna Küüni tänavale, kus iga päev kell 14-17 toimub huviharidusmess. Messil saavad noored ja nende vanemad ülevaate Tartu huvitegevusvõimalustest - huvikoolidest ja -ringidest, sportimisvõimalustest, käsitöö-, muusika-, kunsti-, loodushariduse, tehnika-, näitlemise ja muudest ringidest ning harivatest vabaajategevustest. Näidistundides ja töötubades saab ka ise kaasa lüüa, et leida endale uueks õppeaastaks meeldiv vabaajategevus. 

 

Selle aasta tarkusenädala teema on "Mina olen eeskuju!" ning tähelepanu on tublidel noortel eeskujudel, keda saab kolme päeva jooksul näha lavadel esinemas ning töötube, mänge ja võistlusi läbi viimas.

 

Tarkusenädala tegevused on jagunenud vastavalt huvidele kolmeks: elamuspäev, draamapäev, muusikapäev.

 

Esmaspäev on elamuspäev, kus Tartu 10 kooli direktorid näitavad oma tänavatantsuoskusi kavas "Tartu Tarkuse Eliit", mida nad on JJ-Street tantsukooli juhendajate käe all agaralt harjutanud. Elamuspäeval toimub rohkelt seiklusi ja adrenaliini pakkuvaid tegevusi. 

 

Teisipäevane draamapäev on suunatud teatrihuvilistele. Noored saavad sel päeval oma eeskujudega ka lähemalt tutvuda ja juttu ajada. Teisipäeval, 29. augustil Apollo raamatupoes toimuvas Elavas Raamatukogus, saab Eestis tuntuid muusikuid, sportlasi, kirjanikke jm huvitava valdkonna esinejad "laenutada" ning nende inspireerivaid lugusid kuulata ning muidugi ka oma küsimustele vastused saada. 

 

Kolmapäev on muusikute päralt - saab kaasa elada tublidele noortebändidele ning ise huvitavaid muusikainstrumente õppida. Oma võimeid saab proovile panna ka slackline'i ja tänavatantsu õpitubades. 

 

Lisaks on igal päeval ka mitmeid põnevaid üllatusi, õpitubasid, esinejaid ja lahedaid tegevusi igale maitsele. Tarkusenädal lõpeb vinge noortepeoga, mille peaesinejaks on Marten Kuningas bändiga Miljardid. 

 

Tegevused on kõigile tasuta.

 

Allikas: Tartu linnavalitsuse 24.8.17 pressiteade

 


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.