Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2017-08-24 18:01:44)

 

Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 105 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas kaks avaliku korra rikkumist, 63 varavastast kuritegu, sealhulgas 28 vargust. Kahes liiklusõnnetuses sai vigastada kaks inimest. Tabati neli alkoholijoobes juhti. Registreeriti 307 väärtegu.

Piiril väljastati kaks sisenemiskeeldu.

 

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine

23. augustil teatati, et Kesklinnas Estonia puiesteel asuvas asutuses lõi 38-aastane mees 53-aastast naist ning tekitas temale valu.

Avaliku korra raske rikkumine

23. augustil teatati, et Kesklinnas Vana-Viru tänaval tundmatud mehed lõid 24-aastast meest ning tekitasid temale kergemaid vigastusi.

Vargused

23. augustil teatati, et Kristiines Sõpruse puiesteel asuvalt territooriumilt varastati robotniiduk. Esialgne kahju on 4137 eurot.

23. augustil teatati, et Kesklinnas varastati ühest majutusasutusest sülearvuti. Esialgne kahju on 1020 eurot.

Juhtum piiril

24. augustil saabus Istanbulist Tallinna Lennujaama Gruusia kodanik, kellel puudusid reisi eesmärki ja tingimusi õigustavad dokumendid. Mehele koostati sisenemiskeeld ning ta viibib Tallinna Lennujaama mitte-Schengeni alal kuni tagasilennuni.

 

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Kehaline väärkohtlemine

23. augusti öösel löödi Tartus Mõisavahe tänava maja ees 33-aastast meest. Meedikud viisid kannatanu esmaabiks TÜ Kliinikumi. Juhtunu üksikasju selgitab politsei.

 

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

23. augustil tungis 35-aastane mees Rakveres Laada tänaval asuvas korteris kallale oma emale, 58-aastasele naisele. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

23. augustil tungis 48-aastane naine Narvas A-A. Tiimanni tänaval asuvas korteris kallale 65-aastasele naisele. Politsei pidas 48-aastase naise kuriteos kahtlustatavana kinni.

23. augustil tungis alkoholijoobes 53-aastane mees Narvas Rakvere tänaval asuvas korteris kallale oma abikaasale, 42-aastasele naisele. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Vargused

23. augustil teatati, et Kohtla-Järvel Ahtme maanteel murti sisse laohoonesse ja varastati tööriistu. Vargusega tekitatud kahju on selgitamisel.

23. augustil varastati Jõhvis Narva maanteel asuvast majapidamisruumist ketaslõikur, kruvikeerajate komplekt ja laserlood. Kahju on 2200 eurot.

Juhtum piiril:

23. augustil saabusid Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1994. aastal ja 1996. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanikud. Kontrollimisel selgus, et neil puuduvad asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi ning piisavad vahendid riiki sisenemiseks. Isikutele väljastati sisenemiskeelud ja nad suunati tagasi Vene Föderatsiooni.

 

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Vargused

23. augustil sai politsei teate, et Pärnus Papiniidu tänaval asuva kaubanduskeskuse lähedusest on rattahoidjast varastatud lukustatud jalgratas TREK. Vargusega tekitati varalist kahju 240 eurot.

Kelmus

17. augustil pakkus 36-aastasele mehele seni tuvastamata mees telefoni teel müügiks Honda paadimootorit. Kannatanu kandis paadimootori eest müüjale 350 eurot, kuid toode ei ole tänaseni temani jõudnud. Samuti ei ole ta ostu eest raha tagasi saanud ning müüja enam telefonile ei vasta.

 

Allikas: PPA 24.8.17 pressiteade

 


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.