Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
25. augustil lõpeb üheksas rahvusvaheline Tallinna lillefestival (2017-08-24 10:28:53)

 

25. augustil lõpeb üheksas rahvusvaheline Tallinna lillefestival. Üheksa aastat on pakutud silmailu ja rahulikku pargikeskkonda Tallinna linlastele ja linnakülalistele. Aastate jooksul on Festivalil esinenud üle 50-ne artisti, erinevaid teemaaedu on rajatud 247 ja neid aedu on rajatud 18-nel teemal. Aedu on loonud aastate jooksul tuhanded usinad aednikud, kunstnikud ja õpilased.

 

Reedel lõpetab festival oma üheksanda hooaja ning taas avalikustatakse parimad teemaaiad ning rahva lemmik aed. Üheskoos aednike ja tseremoonia külalistega saadetakse ära selle aasta festival ning avatakse väravad 2018. aasta festivali jaoks. Nimelt just reede õhtul avaldatakse festivali juubeliaasta teemad, mille kallal juba tulevased osavõtjad saavad pead murdma hakata.

 

Festivali lõputseremoonia Tornide väljaku pargis algab kell 17.00 ja kontsert, kus astub üles Lenna, orienteeruvalt 17.30.

 

Õhtu on kõigile tasuta ning lisainfot leiab leheküljelt www.kadriorupark.ee

 

Allikas: Asutus Kadrioru Park, 24.8.17 pressiteade

 


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.