Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2017-08-17 15:29:57)

 

Politsei- ja Piirivalveametis registreeriti möödunud ööpäeval 68 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli üks avaliku korra raske rikkumine, 27 varavastast kuritegu, mille hulgas oli 22 vargust (kaks eluruumidest ja üks sõidukist), üks sõidukivargus ja omavoliline kasutamine. Registreeriti kuus inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada seitse inimest. Tabati 10 alkoholijoobes sõidukijuhti ja kaks narkojoobes sõidukijuhti. Väärtegusid registreeriti 257.

Registreeriti neli piirilt väljastatud sisenemiskeeldu, kaks Eestist väljasaadetud isikut ja kolm Schengeni viisaeeskirja rikkumist.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine

16. augustil teatati, et Kesklinnas Vene tänaval asuvas kohvikus lõi 47-aastane mees 22-aastast meest ja 26-aastast naist. Politseinikud pidasid 47-aastase mehe kinni.

Avaliku korra raske rikkumine

16. augustil teatati, et Kesklinnas Tatari tänaval asuva baari ees toimus nelja mehe vahel kaklus. Politseinikud pidasid 35-aastase mehe kinni.

Vargus

16. augustil teatati, et Kesklinnas Viru tänaval varastati kott koos sularaha ja esemetega. Esialgne kahju 1000 eurot.

Harjumaa

Vargus

16. augustil teatati, et Aegviidu alevikus Tagajärve tänaval asuvast abihoonest varastati ehitustööriistu. Esialgne kahju 1080 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Vargus

14. augusti öösel teatati politseile, et Jõgeval Suurel tänaval on lõhutud kaupluse ukseklaas ning poest on varastatud GPS-seadmeid ning mängukonsoole. Esialgne kahju on 1000 eurot.

Tartumaa

Kehaline väärkohtlemine

16. augustil kella 15 ajal löödi Tartus Aardla tänaval asuvas töökojas sõnavahetuse käigus 45-aastast meest. Kannatanu pöördus tervisekontrolliks TÜ Kliinikumi, kust ta peale esmaabi koju lubati. Juhtunu üksikasju selgitab politsei edasises uurimises.

Juhtum piiril

16. augusti hilisõhtul kontrollisid piirivalvurid Luhamaa maanteepiiripunktis riigist väljuvat Eesti numbrimärgiga sõiduautot BMW, mille juhipoolsest uksetaskust avastati Eestis keelatud antiradari. Masina roolis olnud meest teavitati Eestis kehtivatest seadustest, talle koostati väärteoprotokoll ning temalt võeti keelatud seade ära. Peale menetlustoiminguid lahkus isik Venemaale.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargus

16. augustil teatati politseile, et Tamsalus Tööstuse tänaval varatati pinnaserulli ja kopplaaduri kütusepaakidest 200 liitrit diiselkütust. Kahju on 228 eurot.

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

16. augustil lõi 30-aastane mees Jõhvis Keskväljakul asuvas kaupluses 42-aastast naist. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

16. augustil tungis 37-aastane mees Narvas Joala tänaval asuvas korteris kallale oma emale, 59-aastasele naisele. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Vargus

16. augustil teatati politseile, et Narvas Kangelaste prospektil murti sisse seal parkinud sõiduautosse ja varastati tööriistu ning muud vara. Kahju on 1280 eurot.

Juhtum piiril

16. augustil saabusid Narva-1 piiripunkti riigist väljuvale suunale 1977. aastal, 1985. aastal ja 1988. aastal sündinud Moldova Vabariigi kodanikud. Kontrollimisel selgus, et isikud on Schengeni territooriumil ebaseaduslikult viibinud vastavalt kümme, kolm ja kuus kalendripäeva. Kõigile kolmele määrati rahatrahvid ja neile tehti ettekirjutused Eesti Vabariigist lahkumiseks. Isikud lahkusid Vene Föderatsiooni.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Saaremaa

Kehaline väärkohtlemine

15. augustil lõi Kuressaares Mooni tänaval 26-aastane mees 48-aastast meest.

Vargus

16. augustil teatati politseile, et Kuressaares Rehe tänava maja eest varastati lukustamata jalgratas Le Grand Madison. Vargusega tekitati varalist kahju 284 eurot.

 

Allikas: PPA 17.8.18 pressiteade

 


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.