Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
PPA ööpäevainfo (2017-08-15 15:03:40)

 

Politsei- ja Piirivalveametis registreeriti möödunud ööpäeval 78 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli kaks avaliku korra rasket rikkumist, 37 varavastast kuritegu, mille hulgas oli üks röövimine ja 30 vargust. Registreeriti kuus inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada kuus inimest. Tabati 32 alkoholijoobes sõidukijuhti ja üks narkojoobes sõidukijuht. Väärtegusid registreeriti 290.

Registreeriti kolm piirilt väljastatud sisenemiskeeldu, kolm Schengeni viisaeeskirja rikkumist, üks Eestist väljasaadetud isik, esitati kaks varjupaigataotlust.

 

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

14. augustil teatati, et Lasnamäel Pae tänaval asuvaskorteris lõi 35-aastane mees 42-aastast naist ning tekitas temale valu. Politseinikud pidasid mehe kinni.

14. augustil teatati, et Lasnamäel Punasel tänaval lõi tundmatu mees 35-aastast meest ning tekitas temale viga. Kiirabi viis kannatanu haiglasse kontrolli.

Avaliku korra raske rikkumine

14. augustil teatati, et Kristiines Koskla tänaval lõi 44-aastane mees 33-aastast naist ning tekitas temale viga.

Vargused

14. augustil teatati, et Põhja-Tallinnas Vana-Kalamaja tänaval asuvast korterist varastati ehitustööriistu. Esialgne kahju 1910 eurot.

14. augustil teatati, et Lasnamäel Peterburi teel asuvast kauplusest varastati ehitustööriistu. Esialgne kahju on 8290 eurot.

14. augustil teatati, et Pirital Põdrakanepi teel asuvast majast varastati seif esemetega. Kahju on väljaselgitamisel.

14. augustil teatati, et Põhja-Tallinnas Sitsi tänaval asuvast korterist varastati sülearvuti, mobiiltelefon ja sularaha. Esialgne kahju 1300 eurot.

 

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Surma põhjustamine ettevaatamatusest

12. augusti pealelõunal teatati politseile, et Jõgeva vallas Paduvere külas on võõras joobes mees talu õuel pikali maas ning keeldub lahkumast. Väljakutsele sõitnud Jõgeva korrakaitsjad leidsid eramu õuelt ilmsete joobe tunnustega 53-aastase mehe, kes politsei indikaatorvahendisse puhuma ei olnud võimeline. Kuna korrakaitsjatele teadaolevalt puudus mehel kindel elukoht pandi mees politseibussi ning toimetati Tartusse kainenema. Arestimaja juurde jõudes halvenes 53-aastase joobes mehe terviseseisund, ta kaotas teadvuse ning korrakaitsjad kutsusid talle koheselt meedikud. Meedikutel ei õnnestunud meest enam elule aidata ning nad konstateerisid tema surma. Surnukeha saadeti surmapõhjuse selgitamiseks kohtuarstlikule lahangule. Juhtunu üksikasjade uurimiseks alustas politsei kriminaalmenetlust, mille raames kontrollitakse, kas tegemist oli kuriteo toimepanemise tagajärjel saabunud surmaga või terviserikkega. Kriminaalasja kohtueelset menetlust juhib prokuratuur.

Tartumaa

Asja rikkumine ja hävitamine

15. augusti öösel kella 1 ajal sai häirekeskus teate, et Tartus Jaama tänava kortermaja ees põleb sõiduauto. Päästjad kustutasid põleva 5-seeria BMW. Kustutustööde käigus selgus, et põlengus said tulekahjustusi ka teised põlenud auto kõrval seisnud sõidukid. Juhtunust teavitati ka nende omanikke. Tulekahjus üksi inimene kannatada ei saanud. Sündmuskohal käinud ekspert kogus uurimises vajamineva info ning politsei alustas juhtumi üksikasjade selgitamiseks kriminaalmenetlust. Olemasolevale infole tuginedes ei ole politseil praegu alust kahel järjestikusel ööl Tartus puhkenud masinapõlenguid omavahel seostada.

Vargused

14. augusti hommikul umbes kella poole kümne ajal teatati, et Ülenurme vallas Räni alevikus on öö jooksul sisse murtud lukustatud garaaži, kust varastati paadimootor. Esialgne kahju on 500 eurot.

Valgamaa

Avaliku korra raske rikkumine

14. augusti õhtul kella 19 ajal sai politsei teate, et Valgas Pikal tänaval lõi 21-aastane mees tüli käigus tuttavat 20-aastast meest. Kannatanu pöördus tervisekontrolliks Valga haiglasse, kust ta peale esmaabi koju lubati. Juhtunu üksikasju asus selgitama politsei.

Viljandimaa

Kehaline väärkohtlemine

13. augusti õhtul kella 22.30 paiku sai politsei väljakutse Viljandimaale Kõpu valda Serukülla, kus alaealiste poiste pikaleveninud erimeelsuse lahendamisel lasti käiku õhupüss. Esialgsetel andmetel lasi 15-aastane poiss õhupüssist 17-aastase tuttava noormehe suunas. Meedikud vaatasid sündmuskohal üle 17-aastase noormehe, õnneks olid tal vaid mõned sinikad ning raskemaid vigastusi tal ei olnud. Õhupüssist tuttava suunas laske teinud noormees andis sündmuskohale saabunud politseinikele vabatahtlikult ära enda käes olnud õhkrelva. Politsei vestles sel õhtul nii tüli osapooltega kui ka nende vanematega selgitamaks lastevahelise tüli tagamaid ning poiste mõtlematu teguviisi ohtlikkust. Juhtunusse selguse toomiseks alustas politsei kriminaalmenetlust.

Juhtum piiril

14. augusti õhtul kontrollisid piirivalvurid Luhamaa maanteepiiripunktis Eestist väljuvat Valgevene numbrimärgiga sõiduautot Opel, mille esiklaasilt avastas piirivalvur kontrolli käigus Eestis keelatud antiradari. Masina roolis olnud meest teavitati Eestis kehtivatest seadustest. Talle koostati väärteoprotokoll ning temalt võeti keelatud seade ära. Peale menetlustoiminguid lahkus isik Venemaale.

 

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Tööõnnetus
14. augusti lõunal teatati politseile, et Kohtla-Järvel Pärna tänaval on haridusasutuse aknast alla kukkunud 63-aastane naine, kes paraku hukkus sündmuskohal. Politsei alustas juhtunu asjaolude väljaselgitamiseks kriminaalmenetluse Karistusseadustiku §197 järgi (Töötervishoiu- ja tööohutusnõuete ning tehnilisele järelevalvele allutatud objektile kehtestatud nõuete eiramine, kui sellega on ettevaatamatusest põhjustatud inimese surm).

Kehalised väärkohtlemised
14. augustil lõi 55-aastane mees Kohtla-Järvel Sompa linnaosas Valli tänaval asuvas majas oma abikaasat, 53-aastast naist. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

14. augustil lõi 22-aastane mees Narvas I. Grafovi tänaval oma elukaaslast, 26-aastast naist.

 

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Vargused

14. augustil teatati politseile, et Pärnus Papiniidu tänaval asuva pesula ees varastati mobiiltelefon Iphone 6+. Telefoniga oli kaasas kannatanu nimele väljastatud juhiluba. Vargusega tekitati varalist kahju 945 eurot.

 

Allikas: PPA 15.8.17 pressiteade

 


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.