Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevainfo (2017-08-08 15:01:41)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 58 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 3 avaliku korra rasket rikkumist, 32 varavastast kuritegu, sealhulgas 29 vargust (neli eluruumidest, kaks sõidukitest), 1 sõidukivargus ja omavoliline kasutamine. Registreeriti 7 liiklusõnnetust, milles sai vigastada 7 inimest. Tabati 28 alkoholijoobes ja kolm narkojoobes sõidukijuhti. Registreeriti 280 väärtegu.

Piiril registreeriti üks Schengeni viisaeeskirja rikkumine ning riigist saadeti välja üks inimene.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine

7. augustil teatati, et Põhja-Tallinnas Sõle tänaval asuvas korteris lõi 33-aastane mees 18-aastast meest ning tekitas temale valu ja kergemaid vigastusi.

Avaliku korra rasked rikkumised

7. augustil teatati, et Nõmmel Mahla tänaval lõi tundmatu mees 25-aastast meest ning tekitas temale valu.

7. augustil teatati, et Nõmmel Õie tänaval lõi 27-aastane mees 62-aastast meest ning tekitas temale valu. Politseinikud pidasid mehe kinni.

7. augustil tegi kesköö paiku 31-aastane mees pommiähvardused Viru Bussiterminalile ja Tallinna Sadama D-terminalile. Sündmustele reageerinud demineerijad tegid kindlaks, et pommiohtu ei ole. Hommikul pidasid Lääne-Harju politseinikud Harjumaal kinni eesti rahvusest mehe ning täpsemad asjaolud selguvad kriminaalmenetluse käigus.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Kehaline väärkohtlemine

6. augustil kella 16 paiku löödi Põltsamaal Vesivärava tänaval 43-aastast meest, kes tervisekontrolliks Jõgeva haiglasse pöördus. Et tema vigastused olid kergemad, lubati ta peale esmaabi koju. Juhtunu üksikasju selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Tartumaa

Vargus

Ööl vastu 7. augustit varastati Tartus Tila külas asuva ettevõtte territooriumi piiranud metallist aia rohelised väravad. Esialgne kahju on 1000 eurot.

Viljandimaa

Asja omavoliline kasutamine

Ööl vastu 7. augustit ärandati Viljandis Suure-Kaare tänava maja eest rohelist värvi sõiduauto Volkswagen Golf numbrimärgiga 616AVK.

Juhtumid piiril

7. augusti hommikul kontrollisid piirivalvurid Luhamaa piiripunktis sõiduautot Honda, mille roolis oli Venemaa Föderatsiooni kodanik. Kontrolli käigus avastati sõidukist Eestis tsiviilkäibes keelatud teleskoopnui. Isik koos keelatud esemega anti menetluseks üle Maksu-ja Tolliametile.

7. augusti lõuna paiku avastasid piirivalvurid Luhamaa piiripunktis kahest sõiduautost antiradarid, mille omamine ja kasutamine Eestis on keelatud. Juhte teavitati Eestis kehtivast nõudest ning Eestisse siseneda soovinud juhid loobusid seadmest vabatahtlikult.

IDA PREFEKTUUR

Kehaline väärkohtlemine

7. augustil teatati, et Kohtla-Järvel Olevi tänaval asuvas korteris lõi 54-aastast naist tema alkoholijoobes abikaasa, 62-aastane mees.

Vargused

7. augustil teatati, et Narvas varastati Rahu tänavale pargitud sõiduautost navigaator Garmin, pardakaamera ja dokumendid. Kahju on 340 eurot.

7. augustil teatati, et Narvas varastati Tallinna maanteele pargitud sõiduautost tööriistad ja sülearvuti MacBook. Kahju on 1349 eurot.

7. augustil teatati, et Narvas Rakvere tänaval asuvast korterist varastati televiisor Samsung, DVD-mängija, triikraud, sularaha ja muid esemeid. Kahju on 1700 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Kehaline väärkohtlemine

7. augustil tungis Martna vallas Väike-Lähtru külas 45-aastane mees kallale talle tuttavale samuti 45-aastasele mehele, kes sai viga.

Pärnumaa

Võltsitud maksevahendi ja väärtpaberi käitlemine

7. augustil avastati Pärnus Laia tänava pangahoones rahavahetuse käigus kaks võltsimistunnustega 50-eurost rahakupüüri.

Vargused

1. augustil varastati Kilingi-Nõmme bussijaamas 51-aastaselt naisterahvalt kuldse värvusega mobiiltelefon Samsung Galaxy J5. Varastatud mobiiltelefoni kaitseümbrise vahel olid kannatanu nimele väljastatud isikut tõendav dokument ja pangakaart. Vargusega tekitati varalist kahju 222 eurot.

7. augustil teatati, et Pärnus Side tänava kortermaja üldkoridorist on varastatud 41-aastase meesterahva lukustatud jalgratas KROSS Level B2. Vargusega tekitati varalist kahju 400 eurot.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 08.08.2017 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.